HH.ORG na Torze - 30 Październik (niedziela) Wróbel Ułęż
M - Śro 12 Paź, 2011 Dobra, to są jacyś chętni? Marek23 - Śro 12 Paź, 2011 Ale w sumie z Wróblem sie przejadę jak bedę furą. Janusz mi same dobrze rzeczy o nim opowiadał M - Śro 12 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Ale w sumie z Wróblem sie przejadę jak bedę furą. Janusz mi same dobrze rzeczy o nim opowiadał
Też słyszałem te historie
"wolniej!!!"EmerytRs2 - Śro 12 Paź, 2011 kurcze jechałbym !! (bezrobotny, ale raz się żyje )M - Śro 12 Paź, 2011 Będzie troszku piździć Jak spadnie śnieg to ja też jadę tylko czymś innym Marek23 - Śro 12 Paź, 2011 Z Januszkiem nie ma żartów Marek23 - Śro 12 Paź, 2011
Cytat:
Będzie troszku piździć Jak spadnie śnieg to ja też jadę tylko czymś innym
No ja zimówek jeszcze nie będę miał... Więc na sępa EmerytRs2 - Śro 12 Paź, 2011 czyj to termin M?
znowu z dostawki będziemy?
na mokrym asfalcie strzelam kupę w majtki, co dopiero na śniegu, na śniegu rozjebałem auto 2 lata temu
ale gdzie się nauczyć, jak nie na otwartym lotnisku, tylko bunkry trzeb będzie pozaznaczać odpowiednio
zimówki mam, na sniegu nie widze problemu ze żużyciem.
z tym że co jak będzie zimno, a nie będzie śniegu, ani deszczu? ( umrą w kilka kółek?)
M a może rozeta all day long?? blisko i chyba cenowo dobrze by wyszło , na śniegu rozeta optymalna !!Janusz - Śro 12 Paź, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
z tym że co jak będzie zimno, a nie będzie śniegu, ani deszczu? ( umrą w kilka kółek?)
wtedy zakładaj r888 albo zwykłego letniaka EmerytRs2 - Śro 12 Paź, 2011 słomczyn na śniegu, z bandami też jest ok !!Greg - Śro 12 Paź, 2011 Będę na 99,99%. 30.X to taki specjalny dzień w roku i różne rzeczy się wtedy dzieją, ale zepnę d*psko żeby być.
Oby nie było śniegu bo nie mam zimówek póki co. Kamill - Czw 13 Paź, 2011 M daj znać co i jak i czy sie odbędzie, ja jestem zdecydowany na 100% !M - Czw 13 Paź, 2011 Zadzwonie do Wróbla ale powinna być.
Mówie ze od nas 5 osobLejek - Czw 13 Paź, 2011 ja tez bede na 99,9%roj - Czw 13 Paź, 2011 ja pewnie bym się wybrał jeśli tor w Radomiu nie wypali (i pewnie nie tylko ja).
M - ile maks możemy mieć miejsc i kiedy najpóźniej musisz dać znać?