Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Clio 182 ps 2004 na czesci UK .
Grzesiek VTS - Wto 27 Wrz, 2011 Zdjecia ...
Rasputin - Wto 27 Wrz, 2011 To ja bym zapytał ile za kolektor wydechowy
no i chetny bym był na zestaw skrzynka UCH + komputer + kluczyk z stacyjką.
Na alledrogo za taki zestaw chcą 550zł. Akurat te części ciężko sprzedać bo kto je potrzebuje więc zastanów się i daj szybko znaka na PW co do ceny bo sprawa dość pilna.Janusz - Śro 28 Wrz, 2011 szkoda ze buda z ph3 Janusz - Śro 28 Wrz, 2011
Cytat:
wstepna rezerwacja belki tył cena czyni cuda
nie będziesz miał wtedy jakiegoś zbędnego trzpienia?? EmerytRs2 - Śro 28 Wrz, 2011
Janusz napisał/a:
nie będziesz miał wtedy jakiegoś zbędnego trzpienia??
dostaniesz z 1.2
co z moja rezerwacja i propozycją odnośnie felg?Grzesiek VTS - Śro 28 Wrz, 2011 zobacze w jakim sa stanie i zaproponuje moja ceneBart - Pią 30 Wrz, 2011 biorę wszystkoroj - Pią 30 Wrz, 2011 jak maglownica pasuje do ph1 eu to rezerwuję do poniedziałku (w pon. będę wiedział czy to mi się przyda czy co innego )
a co mi tak, to do poniedziałku rezerwuję niezarezerwowane rzeczy z napędu wszystkie GeKo - Pią 30 Wrz, 2011 roj, półosie Ci nie będą pasować. Maglownica to zależy którą masz, no i to anglik więc nie wiem jaki to ma wplyw..roj - Pią 30 Wrz, 2011 GeKo, nie mam pojęcia którą mam bo nie wiem o co cho
na maglownicy podobno miałem jakieś mini luz czy cos, opinia była taka, że nei ma co ruszać ale jakby była okazja kupić w dobrym stanie tanio to można się zainteresować.
wiem, że coś zaczęło szurać i pukać z przodu przy mocniejszych przyspieszeniach tak "na ucho" z lewej strony. Przy hamowaniu tego nie stwierdziłem. nie wiem co to, powinienem wiedziec w poniedziałek.Rasputin - Pią 30 Wrz, 2011
roj napisał/a:
wiem, że coś zaczęło szurać i pukać z przodu przy mocniejszych przyspieszeniach tak "na ucho" z lewej strony. Przy hamowaniu tego nie stwierdziłem. nie wiem co to, powinienem wiedziec w poniedziałek.
Poduszki silnika EmerytRs2 - Pią 30 Wrz, 2011 pod aku, i dolna na powerflex,
ja pod aku zakupiłem sasica, i chyba go juz zerwałem, tak się jeździ Pany
drązki trzebaby przelożyć a wrecz myśle że dokupić nowe z koncówkami ,roj - Pią 30 Wrz, 2011 na pw napisz i najlepiej z szacunkowymi cenami, co to może być i dlaczego
(dzięki z góry)anjas - Sob 01 Paź, 2011 Bart napisał mi sms, że widział dziś takie clio na rogu Mongolskiej i Popularnej. Pojechało prosto Popularną.Jakarti - Czw 06 Paź, 2011 raczej niemozliwe