Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [skardziono) clio sport III Wrocław
Jacek - Sob 10 Wrz, 2011
Jakarti napisał/a:
mozna wykupic ubezpieczenie ktore pomimo rocznej straty wartosci wyplaca Ci wartosc auta "z poczatku roku"
tak.
prócz tego jest wiele innych opcji
EDIT: anie nie z zdnia ani z początku roku, tylko z obowiązującego EUROTAX'u aktualizowanego co miesiąc
przykra sprawa z tą kradzieżą...GeKo - Sob 10 Wrz, 2011
Jacek napisał/a:
EDIT: anie nie z zdnia ani z początku roku, tylko z obowiązującego EUROTAX'u aktualizowanego co miesiąc
Dokładnie to miałem na myśli, z tej grubej książeczki PieQt - Sob 10 Wrz, 2011 Jacek, a jakie to opcje
to że wartość auta po kradzieży jest obliczana na podstawie eurotaxu aktualizowanego co miesiąc, to chyba z automatu się dzieje i nie trzeba nic dopłacaćJacek - Sob 10 Wrz, 2011 PieQt, co ubezpieczyciel to inne zasady. Jak chcesz dam ci namiar do naszej dziewczyny od ubezpieczeń i leasingów i dowiesz się wszystkiego Yarko - Sob 10 Wrz, 2011
Jacek napisał/a:
PieQt, co ubezpieczyciel to inne zasady. Jak chcesz dam ci namiar do naszej dziewczyny od ubezpieczeń i leasingów i dowiesz się wszystkiego
foto ? Jacek - Sob 10 Wrz, 2011 anjas - Sob 10 Wrz, 2011 ja bym piekutowi nie dawał namiarów na żadne dziewczyny, bo potem będziesz miał wakaty przez conajmniej kilka miesięcy... widziałem ostatnio jakim wzrokiem patrzył na moją koleżankę z pracy
a co do samochodu, to mega chooynia. Mam nadzieję, ze sie znajdzie, albo ze byl dobrze ubezpieczony.Gaydek - Sob 10 Wrz, 2011 Przykra sprawa kurcze PieQt - Sob 10 Wrz, 2011
Jacek napisał/a:
PieQt, co ubezpieczyciel to inne zasady. Jak chcesz dam ci namiar do naszej dziewczyny od ubezpieczeń i leasingów i dowiesz się wszystkiego
hm pomyślę, jak jest ogarnięta, to skorzystałbym - bo w najbliższym czasie muszę wybrać jakiś korzystny leasing
anjas napisał/a:
ja bym piekutowi nie dawał namiarów na żadne dziewczyny, bo potem będziesz miał wakaty przez conajmniej kilka miesięcy... widziałem ostatnio jakim wzrokiem patrzył na moją koleżankę z pracy
wypraszam sobie, to one patrzyły na mnie takim wzrokiem MoRToN - Sob 10 Wrz, 2011 Ja pierdziele, myślałem, że za tym się nikt nie ogląda. Powodzenia.kaziu1985pn - Sob 10 Wrz, 2011
PieQt napisał/a:
korzystny leasing
te słowa się wzajemnie wykluczają niczym uczciwy polityk.MoRToN - Sob 10 Wrz, 2011 hmm no przy autach powyżej 20k ojro to juz lepiej chyba leasing jeśli nie przytrafią nam sie tego typu akcje EmerytRs2 - Wto 13 Wrz, 2011 luk czy wrzucałes to na KRC ?
takie czarne clio powinno sie jednak rzucac w oczy
pozatym
zakręć się czy nikt w okolicy nie buduje przypadkiem auta
ja swoje oznakowałem i muszę to dopisać do pimpa pit - Wto 13 Wrz, 2011 z reguły jak się fur nie znajdzie w 24h to jest już w częściach albo w zaprzyjaźnionym kraju układu warszawkiegoKarQ - Wto 13 Wrz, 2011 Z reguły, bo MPS Carlosa się odnalazł po 3 miesiącach.