To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [skardziono) clio sport III Wrocław

Jacek - Sob 10 Wrz, 2011

Jakarti napisał/a:
mozna wykupic ubezpieczenie ktore pomimo rocznej straty wartosci wyplaca Ci wartosc auta "z poczatku roku"

tak.
prócz tego jest wiele innych opcji

EDIT: anie nie z zdnia ani z początku roku, tylko z obowiązującego EUROTAX'u aktualizowanego co miesiąc ;)

przykra sprawa z tą kradzieżą...

GeKo - Sob 10 Wrz, 2011

Jacek napisał/a:
EDIT: anie nie z zdnia ani z początku roku, tylko z obowiązującego EUROTAX'u aktualizowanego co miesiąc
Dokładnie to miałem na myśli, z tej grubej książeczki :D
PieQt - Sob 10 Wrz, 2011

Jacek, a jakie to opcje

to że wartość auta po kradzieży jest obliczana na podstawie eurotaxu aktualizowanego co miesiąc, to chyba z automatu się dzieje i nie trzeba nic dopłacać

Jacek - Sob 10 Wrz, 2011

PieQt, co ubezpieczyciel to inne zasady. Jak chcesz dam ci namiar do naszej dziewczyny od ubezpieczeń i leasingów i dowiesz się wszystkiego ;)
Yarko - Sob 10 Wrz, 2011

Jacek napisał/a:
PieQt, co ubezpieczyciel to inne zasady. Jak chcesz dam ci namiar do naszej dziewczyny od ubezpieczeń i leasingów i dowiesz się wszystkiego ;)

foto ? :>

Jacek - Sob 10 Wrz, 2011

:]
anjas - Sob 10 Wrz, 2011

ja bym piekutowi nie dawał namiarów na żadne dziewczyny, bo potem będziesz miał wakaty przez conajmniej kilka miesięcy... widziałem ostatnio jakim wzrokiem patrzył na moją koleżankę z pracy :D

a co do samochodu, to mega chooynia. Mam nadzieję, ze sie znajdzie, albo ze byl dobrze ubezpieczony.

Gaydek - Sob 10 Wrz, 2011

Przykra sprawa kurcze :wall:
PieQt - Sob 10 Wrz, 2011

Jacek napisał/a:

hm pomyślę, jak jest ogarnięta, to skorzystałbym - bo w najbliższym czasie muszę wybrać jakiś korzystny leasing

anjas napisał/a:
ja bym piekutowi nie dawał namiarów na żadne dziewczyny, bo potem będziesz miał wakaty przez conajmniej kilka miesięcy... widziałem ostatnio jakim wzrokiem patrzył na moją koleżankę z pracy :D

wypraszam sobie, to one patrzyły na mnie takim wzrokiem :]

MoRToN - Sob 10 Wrz, 2011

Ja pierdziele, myślałem, że za tym się nikt nie ogląda. :( Powodzenia.
kaziu1985pn - Sob 10 Wrz, 2011

PieQt napisał/a:
korzystny leasing

te słowa się wzajemnie wykluczają :) niczym uczciwy polityk.

MoRToN - Sob 10 Wrz, 2011

hmm no przy autach powyżej 20k ojro to juz lepiej chyba leasing jeśli nie przytrafią nam sie tego typu akcje :/
EmerytRs2 - Wto 13 Wrz, 2011

luk czy wrzucałes to na KRC ?
takie czarne clio powinno sie jednak rzucac w oczy ;)
pozatym
zakręć się czy nikt w okolicy nie buduje przypadkiem auta ;)

ja swoje oznakowałem i muszę to dopisać do pimpa :P

pit - Wto 13 Wrz, 2011

z reguły jak się fur nie znajdzie w 24h to jest już w częściach albo w zaprzyjaźnionym kraju układu warszawkiego
KarQ - Wto 13 Wrz, 2011

Z reguły, bo MPS Carlosa się odnalazł po 3 miesiącach.