Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] pozostałosci po saxo
michool_vt - Śro 17 Sie, 2011
Tomcat napisał/a:
Michoł, a czy puścisz mi felgi z płatnością za 1,5 miesiąca ?
jak sie nie sprzedadza na allegro to nie widze problemu Tomcat - Śro 17 Sie, 2011 to trzymam kciuki za nie sprzedanie fydi - Śro 17 Sie, 2011
Cytat:
albo gdzieś w Olkuszu się można na jadło ustawić
polecam pizze przy rynku! Młody Papież - Śro 17 Sie, 2011 to jedziemy!Janusz - Śro 17 Sie, 2011
Tomcat napisał/a:
to trzymam kciuki za nie sprzedanie
kup przez allegro a potem go możesz zwodzić przez następne 1.5 miesiąca michool_vt - Śro 17 Sie, 2011 mogiem prosic o wyczyszczenie tematu 106 - Śro 17 Sie, 2011
michool_vt napisał/a:
mogiem prosic o wyczyszczenie tematu :]
yyyyy kupiles nowego VTSa i zostawiasz wszystko dla siebie?Janusz - Śro 17 Sie, 2011
michool_vt napisał/a:
mogiem prosic o wyczyszczenie tematu
no nie bądź taki michool_vt - Śro 17 Sie, 2011 ja pierdziele, jestescie niemozliwi Barejka - Śro 17 Sie, 2011 michool_vt, jak matt nie wezmie to moge wziac te er osmki matt - Śro 17 Sie, 2011 matt już umówiony na odbiór Barejka - Śro 17 Sie, 2011 matt, na co Ci lyse opony martin.h - Śro 17 Sie, 2011
michool_vt napisał/a:
106 napisał/a:
zią czemu sie wyszarzyles?
tak jakos mnie naszło nocą, nie czuje przynaleznosci, zycie
Michool działa teraz aktywnie na forum 106, koszulka najaktywniejszego użytkownika tuż tuż michool_vt - Śro 17 Sie, 2011
martin.h napisał/a:
Michool działa teraz aktywnie na forum 106, koszulka najaktywniejszego użytkownika tuż tuż
dzielnie pracuje na bana
matt napisał/a:
matt już umówiony na odbiór
o to to NBL - Czw 18 Sie, 2011
michool_vt napisał/a:
martin.h napisał/a:
Michool działa teraz aktywnie na forum 106, koszulka najaktywniejszego użytkownika tuż tuż
dzielnie pracuje na bana
matt napisał/a:
matt już umówiony na odbiór
o to to
tam mozna go naprawdę bardzo szybko zarobić - wiem coś o tym