HH.ORG na Torze - [KJS]Tor Radom - 10 września ( sobota )
Rasputin - Czw 11 Sie, 2011 A czy na liscie są osoby z innych for,czy to tylko td dla hh ?Marek23 - Czw 11 Sie, 2011
Cytat:
A czy na liscie są osoby z innych for,czy to tylko td dla hh ?
Jeśi są to zostaną upokorzeni przez naszą reprezentację Rasputin - Czw 11 Sie, 2011 Będziesz? Marek23 - Czw 11 Sie, 2011
Rasputin napisał/a:
Będziesz?
Bardziej mówię o takich jak Ty i Twoja fiesta. Wpadłbym,ale zbieram na jakiś rajd. Ale kiedyś gti zawita na jakims TD, pewno Poznaniu.Barejka - Czw 11 Sie, 2011 no name, rezerwuje jeszcze jedno miesjce na 106EmerytRs2 - Czw 11 Sie, 2011 musiałbym zrezygnować z pasów CHRZANEK - Czw 11 Sie, 2011 Ja się nie wybieram - uprzejmie proszę kolegę no name żeby zaktualizował pierwszy post i zatytułował go zgodnie z regułami działu motorsport.
Nie przenoszę do działu "Na torze i na ulicy", ale proszę o określenie w tytule czego temat dotyczy.
Z góry dziękujeRasputin - Pią 12 Sie, 2011 A czy w cenie przewidywany jest pomiar czasów? no name - Pią 12 Sie, 2011 CHRZANEK, wpisałem [KJS] chociaż to też nie do końca a nie wiem czy moge opisać impreze jako lużny trening.
Nie tylko hothatch będzie na torze, pomiar będzie z tym że ręczny ogarniany przez sędziów z AKanjas - Pią 12 Sie, 2011
no name napisał/a:
CHRZANEK pomiar będzie z tym że ręczny ogarniany przez sędziów z AK
Lomatko, pamietam jak kiedyś mierzyli...roj - Pią 12 Sie, 2011
Marek23 napisał/a:
Jeśi są to zostaną upokorzeni przez naszą reprezentację
przyznaj się, że się boisz fiesty rasputina rajdowcu
Marek23 napisał/a:
Wpadłbym,ale zbieram na jakiś rajd
wpadaj, 130 pln to nie majątek, fajnie by było poznać i zobaczyć w akcji
EmerytRs2 napisał/a:
musiałbym zrezygnować z pasów
nie rezygnuj! kochaj cracovię do końca!
Cytat:
A czy w cenie przewidywany jest pomiar czasów?
znowu Ci nikt nie uwierzy, nawet jak onboardy będą!
(ja wiem, że te z ułęża to przyspieszone miałeś i dlatego taki czas!)
no name napisał/a:
Chętnych zapraszam na listę lecz po wcześniejszej
wpłacie na konto.
poproszę rezerwację jednego miejsca do popołudnia dziś, albo odwołam albo prześlę potwierdzenie przelewuEmerytRs2 - Pią 12 Sie, 2011 mogę prosić o wstępną rezerwację
ogólnie nie czytałem, ale za 130 zł z żarciem żal nie jechać Janusz - Pią 12 Sie, 2011
no name napisał/a:
pomiar będzie z tym że ręczny ogarniany przez sędziów z AK
juz lepiej wydelegujcie kogos z grupy, ja kiedyś wpadłem na taki pomysł żeby Ci z AK nam mierzyli (jakaś panna była) to musielismy powtarzać cała zabawę, tka pomierzyła czasy M - Pią 12 Sie, 2011 Jest przecież użondzenie pomiarowe i można mierzyć sobie.Bart - Pią 12 Sie, 2011
M napisał/a:
Jest przecież użondzenie pomiarowe i można mierzyć sobie.