HydePark - [wydzielone z posta Kasika] - o dupie Maryni :)
Jakarti - Pią 21 Lip, 2006 4 w bagazu i 4 komplety rzutek z ang DartsowAnonymous - Pią 21 Lip, 2006 Na bogato te Jarisy, na bogato....Prezesiak - Pią 21 Lip, 2006 Moze miec nawet 4 tarcze na dachu, to nie jest temat o Yarisie Anonymous - Pią 21 Lip, 2006 Powie mi ktoś w końcu jak z tą dupą Maryni?
Bo nie wiem czy da radę z 4 tarczami, jesli coś nie tak to skombinuje te cholerne bębny.
Michał - Pią 21 Lip, 2006 HAHAHAHAHAHAH nie moge Dariano - Pią 21 Lip, 2006
eM napisał/a:
nie robcie offtopa siusiaki jedne
:DDDDD porzadek jest hihihiM - Pią 21 Lip, 2006
Wala napisał/a:
Powie mi ktoś w końcu jak z tą dupą Maryni?
Bo nie wiem czy da radę z 4 tarczami, jesli coś nie tak to skombinuje te cholerne bębny.
Marynia powiedziala ze tak duzo piszesz ze chcialbys bana Anonymous - Pią 21 Lip, 2006 dziękuję i :569: PrZePrAsZaManjas - Pią 21 Lip, 2006 To ja mam dla was quiz:
O czym myśli Janosik?
a) o niebieskich migdałach
b) gruszkach na wierzbie
c) o dupie MaryniAnonymous - Pią 21 Lip, 2006 o niebieskich migdałach w sosie z gruszek na wierzbie jedzonych z TARCZY na dupie Maryni.
Jeszcze raz przepraszam.Loko - Pią 21 Lip, 2006 Odpowiedź c o dupie maryni. Janosik znany jako stary dziwkarz nie moze myśleć o niczym innym.anjas - Pią 21 Lip, 2006 Oczywiscie odpowiedz poprawna, jednak przeslanki niewlasciwe... Maryna to jego narzeczona, więc o czym innym mógłby myśleć...
P.S. Patrząc na to zdjęcie wpadam w refleksyjny nastrój... Ś.P. Perepeczko był idealny w tej roli...strick - Pią 21 Lip, 2006 Zgadzam sie! Lepszego Janosika niz Perepeczko nie mogli by znaleźć!Niemy - Pią 21 Lip, 2006
strick napisał/a:
A ja ostatnio wymieniałem skrzynie biegów! Nowa skrzynia z wymianą kosztowała 2000, ale mam na nią 2 lata gwarancji!
NOWA ZA 2 klocki?? gdzie?strick - Pią 21 Lip, 2006 Ale do Merca 190-tki! Mam mechanika który jest niezły w sprawach merca i potrafi dużo załatwić!