To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 11.06.2011 - Ułęż z Wróblem

pum - Pią 10 Cze, 2011

no nie mów że ci samochód zacznie skręcać? :rotfl: :rotfl:
Yarko - Pią 10 Cze, 2011

widzimy się :)
dEF - Sob 11 Cze, 2011

tak mówiom na mieście! ;D
pum - Sob 11 Cze, 2011

nie skręca ale i tak jest kot ^^

mega-fajna zabawka i mega wrażenia jak się siedzi na prawym. to jest za szybkie... xD

edit: no i standardowo dzięki dla wszystkich z którymi miałem okazję jechać na prawym i którzy dzielnie mierzyli mi czas.

rasta - Sob 11 Cze, 2011

Więcej info qarwa :D
pum - Sob 11 Cze, 2011

2:26:xx ja na federalach powtarzalnie, 2:29:xx na płynących RE050.

Miniac scarletką 2:25:0 - chciałem go złapać ale doszedłem do momentu, że zaczynałem się napinać i popełniałem błędy (a musiałbym pojechać praktycznie idealnie).

Ogóle parę osób się zdziwiło że fordy tak fajnie jeżdżą :rotfl:

dEF - Sob 11 Cze, 2011

Widziałem ostatnio filmik gdzie ktoś określał mój samochód jako 'scarlet w turbie' ;D
Nie wiem o co chodzi z tym sCarlet... jakiś taki slung czy jak? ;)

sTarlet, kochani sTarlet :*

Zaraz będzie filmik jak na ostatnim przejezdzie zaliczylem pierwsze w życiu pole (nie position) ;D

Kenet - Sob 11 Cze, 2011

Już teraz Starleta, nie starletka :faja:
dEF - Sob 11 Cze, 2011

Kenet, masz u mnie pomuka ;D ;D ;D
dEF - Sob 11 Cze, 2011

Stf - Sob 11 Cze, 2011

pumfkp - podoba mi się Twoje podejście. nie ma opier..... się. non stop korekty i szukanie linii. już na prawdę szybko jak na twój setup auta. ze stabami i na slicku będzie wow!

starletka to harpagan totalny. bez wspomagania z wolną przekładnią szuka trakcji połowę trasy. na prostych znika wszystkim wolnossakom w trybie 1m/s. prowadzi się mega surowo.

Yarka Clio, chociaż ciężko mi to przyznać bo siakoś nie mogłem się przekonać do Sporta, to po dzisiejszym dniu wydaje mi się najszybszym autem z powyższych. na r888 realne do zrobienia były okolice 2:22-2:23. reaguje na zmianę kierunku, nie traci na wyjściach, hamuje. na prawdę świetnie prowadzący się egzemplarz.

Janusz - Sob 11 Cze, 2011

Stf napisał/a:
Yarka Clio, chociaż ciężko mi to przyznać bo siakoś nie mogłem się przekonać do Sporta, to po dzisiejszym dniu wydaje mi się najszybszym autem z powyższych. na r888 realne do zrobienia były okolice 2:22-2:23. reaguje na zmianę kierunku, nie traci na wyjściach, hamuje. na prawdę świetnie prowadzący się egzemplarz.

aż się chyba kiedyś będę musiał przejechać :D

Stf - Sob 11 Cze, 2011

dzisiaj po korekcie twardości zawieszenia Yarko w kolejnym przejeździe urwał 4sek. inne auto vs do tego co było jeszcze 2 tyg temu, kiedy skręcone na twardo podkakiwało jak ping pong.
Yarko - Sob 11 Cze, 2011

Stf napisał/a:
dzisiaj po korekcie twardości zawieszenia Yarko w kolejnym przejeździe urwał 4sek. inne auto vs do tego co było jeszcze 2 tyg temu, kiedy skręcone na twardo podkakiwało jak ping pong.

dobra rada STF'a

ja dzisiaj zrobiłem dwa razy 2:26, chciałem jeszcze pojeździć, bo szło coraz lepiej, ale była już 15'sta i zebrali pachołki :/

STF Clio 2:26 ale dwa razy wrzucił 5 zamiast 3 :>

Janusz - Sob 11 Cze, 2011

Yarko napisał/a:
STF Clio 2:26 ale dwa razy wrzucił 5 zamiast 3 :>

grunt ze nie na odwrót :>