Bad-i pewnie zachwycony filomatic - Śro 25 Maj, 2011 Panowie, proszę o odrobinę szacunku i poziomu!
* ktoś wstępnie rezerwuje?Bart - Śro 25 Maj, 2011 ja się zastanawiam na wstępną rezerwacją. W wątku się trochę śmietnik zrobił - poka no foty lybry, nie chwaliłeś się nią tutaj CHRZANEK - Czw 26 Maj, 2011 Mam pytanie dotyczące tego merca:
Jaką ma Dopuszczalną masę całkowitą oraz jaką ma maksymalną masę przyczepy hamowanej ???filomatic - Czw 26 Maj, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Mam pytanie dotyczące tego merca:
Jaką ma Dopuszczalną masę całkowitą oraz jaką ma maksymalną masę przyczepy hamowanej ???
- max masa całkowita 2040 kg
- max masa przyczepy 1900 kgCHRZANEK - Czw 26 Maj, 2011 I to się nazywa holownik
Ciągnie lepiej niż niejedna "szesnastka"
Kolega ma na oku mazde 626 2.0 w kombi która ma DMC 1890kg i może ciągnąć 1600 - po prostu ideał
Szuka fury do ciągania lawety na kategorię B.Bad-i - Czw 26 Maj, 2011
ee, ktoś jej wyjątkowo zyebał te michały. Znam lepszych plastykówJanusz - Pią 27 Maj, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Kolega ma na oku mazde 626 2.0 w kombi która ma DMC 1890kg i może ciągnąć 1600 - po prostu ideał
Szuka fury do ciągania lawety na kategorię B.
a znalazł już taka przyczepę ?? bo to tez nie lada wyczyn Bart - Pią 27 Maj, 2011 Janusz, jeśli kupujesz nową przyczepę - ustalasz sobie DMC ze sprzedawcą, kein problem.Janusz - Pią 27 Maj, 2011
Bart napisał/a:
Janusz, jeśli kupujesz nową przyczepę - ustalasz sobie DMC ze sprzedawcą, kein problem.
tylko trza worek $ na taka nowa przyczepę używkę raczej ciężko dopaść
ale i tak nie wiedziałem ze jest taka akcja z nowymi przyczepami filomatic - Nie 05 Cze, 2011 sprawdziłem wczoraj stan rantów drzwi od spodu, pod uszczelką. Rdza przebija się jedynie w przednich od kierowcy. Wszystkie pozostałe 3 skrzydła są praktycznie bez rdzy od spodu.Walle - Pon 06 Cze, 2011 skrzydła zawsze można wymienić, to mały pikuś. Ważniejsze są okolice mocowań amorów, progi....ŁukaszS3 - Pon 06 Cze, 2011 Gdyby był czarny już bym brał!