HH.ORG na Torze - 17 czerwca (piatek)-UŁĘŻ - Evolution Experience
Janusz - Śro 25 Maj, 2011
rasta napisał/a:
To się naucz uważnie czytać bo nie napisałem tego w odniesieniu do rajdów tylko w odniesieniu do zapytania co jest fajnego w jeżdżeniu po lotnisku i gdzie tam adrenalina. Wole śmigać po lotnisku niż siedzieć na forum i zepsuc lub uciekać głupoty.
kurcze Rasta wiesz co to zarty ?? rasta - Śro 25 Maj, 2011 Wiem ale niektórzy mają klapki na oczach M - Śro 25 Maj, 2011 Następny nasz ułęż będzie pewnie kosztował ze 250zeta, z tego co mówi Wróbel to popyt na ułęż jest ogromny i właściciel podnosi cenę (prawa ekonomii).
Może żałożymy jakieś lobby w celu zbudowania toru Bad-i - Śro 25 Maj, 2011 Maciek a jaka jest kwota wynajecia Ulezy (bez rozbijania na ilosc samochodów).
Obecnie jest mozliwosc zorganizowania odcinka testowego (typowy OS) z karetką i straża za ok. 3k pln Yarko - Śro 25 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
Obecnie jest mozliwosc zorganizowania odcinka testowego (typowy OS) z karetką i straża za ok. 3k pln
jak równy asfalt i znajdzie się 10 chętnych to jestem w tymM - Śro 25 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
Maciek a jaka jest kwota wynajecia Ulezy (bez rozbijania na ilosc samochodów).
Obecnie jest mozliwosc zorganizowania odcinka testowego (typowy OS) z karetką i straża za ok. 3k pln
Ja nie wiem bo się nie dowiadywałem bezpośrednio - może warto?
A ten odcinek testowy obejmuje całe lotnisko? 3k to śmieszny pieniądz.
PIsz co wiesz.PieQt - Śro 25 Maj, 2011 na jakiś odcinek testowy typu OS (wyrób czekoladopodobny) bym się wybrał - Badi dawaj szczegółyBad-i - Śro 25 Maj, 2011
M napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Maciek a jaka jest kwota wynajecia Ulezy (bez rozbijania na ilosc samochodów).
Ja nie wiem bo się nie dowiadywałem bezpośrednio - może warto?
A ten odcinek testowy obejmuje całe lotnisko? 3k to śmieszny pieniądz.
PIsz co wiesz.
To nie jest lotnisko
Pierwsze jazdy maja sie odbyc w ten wtorek - bede tam to zdam sprawozdanie.
Te pierwsze maja sie odbywac na odcinku byłego rajdu mazowieckiego - czyli proste i jabłonki Yarko - Śro 25 Maj, 2011 Bad-i to trzymaj rękę na pulsie, robimy touge battle
Anonymous - Śro 25 Maj, 2011 i jak mamy sie nie nabijać z Warsiawki skoro pojeżdzawka na lotnisku zwie sie tam Evolution Experience ??rasta - Śro 25 Maj, 2011 Tak zwie się firma to organizująca to oni posiadają Radicale i organizują latanie na Poznaniu z tego co mi wiadomo. Tylko wtedy trzeba dodać jeszcze jedno zero do ceny PieQt - Śro 25 Maj, 2011 na poznań to nawet z przejazdem fury ma tor laweta organizują
jak ktoś zainteresowany jak wygląda pani Kaja to jest na FB w grupie HH.orgMiniac - Czw 26 Maj, 2011 ... i jeździ na co dzień Clio Sportem 172 ŁukaszS3 - Czw 26 Maj, 2011
Yarko napisał/a:
„Evolution Experience”
Panowie to jest EVOLUTION experience... Przykro mi wy nie możecie Nazwa mówi sama za siebie 206 Gti - Czw 26 Maj, 2011
ŁukaszS3 napisał/a:
Yarko napisał/a:
„Evolution Experience”
Panowie to jest EVOLUTION experience... Przykro mi wy nie możecie Nazwa mówi sama za siebie
Karol Straszburger - by się nie powstydzil tego wysublimowanego żartu.