To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Zawieszenie HP Sporting i Proflex

Bad-i - Pon 16 Maj, 2011

106 napisał/a:
tyl to wiekszy skarb :)

no wlasnie malo osob zdaje sobie z tego faktu sprawe. A pozniej jak patrzysz na cene takiego Ohlinsa (14.000) za sam tyl to zaczynasz rozumiec czemu to takie drogie :)

Przem_106 - Pon 16 Maj, 2011

To co chłopaki piszą to racja. W 106 wazniejszy jest tył. Wg mojego doswiadczenia dobrze ustawiony Bilstein z odpowiednią spręzyną na przodzie daje rade i pojdzie po wszystkim, natomiast z tyłem nie wiele da się zrobic.
Ale mimo wszystko 15.000 za zawias do 106/saxo to przerost formy nad trescią, ale to tylko moje zdanie ;D

Bad-i - Pon 16 Maj, 2011

Przemku zgodze sie z Toba odnosnie pierwszej czesci Twojej wypowiedzi. Tyl w 106/saxo jest najwazniejszy i mysle ze przod nie odgrywa tak istotnej roli.

Natomiast nikt nie mowi tutaj o kwocie 15.000 za tyl w pugu. Ja przynajmniej tyle nie chce :D

Aczkolwiek fakt ile ktos da za zawias to jakiegokolwiek samochodu to juz inna sprawa. Rozumiem ze uwazasz ze 15.000 za zawias do saxo to duzo, ale teraz zastanowmy sie czy 30.000 do Typera to tez duzo czy malo. Hmm idzmy dalej, ile to jest duzo i dlaczego uwazamy ze to jest duzo.

Wezmy dla przykladu takie C2R2 - ile Twoim zdaniem powinien kosztowac zawias do takiego samochodu zeby uznac ze jest to inwestycja warta tego samochodu. Dodam ze C2ki lataja na BOSie

Bad-i - Pon 16 Maj, 2011

Przem_106 napisał/a:

Ale mimo wszystko 15.000 za zawias do 106/saxo to przerost formy nad trescią, ale to tylko moje zdanie ;D

Aha popatrz jeszcze na Saxo Łukasza Złotnickiego i jego zawias. 160 KM a lał nim C2ki jak trzeba :)

Kuner - Wto 17 Maj, 2011

Zapytaj się Pawła Janusa :)
qbus - Wto 17 Maj, 2011

Cytat:
Ale mimo wszystko 15.000 za zawias do 106/saxo to przerost formy nad trescią, ale to tylko moje zdanie

A ja wychodzę z założenia że jak kogoś stać to tak naprawdę nie ma różnicy czy buduje c2, saxo czy ctr'a... ceny większości gratów które mają pomagać są na takim samym poziomie (podobnym) różnica jest tylko w zakupie auta bazowego :)

Bad-i - Wto 17 Maj, 2011

Kuner napisał/a:
Zapytaj się Pawła Janusa :)

ale o co?

Kuner - Wto 17 Maj, 2011

o jajco :lol2: :lol2: :lol2:
Bad-i - Wto 17 Maj, 2011

Kuner napisał/a:
o jajco :lol2: :lol2: :lol2:

:fuck: