To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - SKUTERKI

Anonymous - Czw 12 Maj, 2011

Tomcat napisał/a:
Aprilię SR50

Mój Kuzyn miał 2 jedna na ditechu czyli na wtrysku ,2 normalna i bezawaryjna , różne rzeczy na niej sie robiło ale usterek żadnych

Michał - Sob 14 Maj, 2011

kocham ją :D

Anonymous - Sob 14 Maj, 2011

chyba odpalę swojego ogara ! :rotfl:

iQ - Sob 14 Maj, 2011

Michał, wpadaj ta patatajka do FI, wszystkie dziffki w Helsinki twoje :D

Ja ci dam patatajka!!!! ;) LATARKA DLA CIEBIE
iQ - Sob 14 Maj, 2011

Michał, :*
Przy okazji, nie wiem dlaczego caly czas myslalem ze masz Aprilie Custom :wall:

PiTT - Sob 14 Maj, 2011

majk, śliczny ten szadoł, bez kitu
fajnie jakbyś miał nieco mocniejszy, ile Ci teraz na maxa pojedzie?
podobają mi się retro, ale chyba tylko w opcji takiej że silnik 125 tak jak z tą habaną, słabszy by mnie zwyczajnie wkoorwiał
całe szczęście że moja S9 dobrze dokoorwia bo przy mojej wadze bym musiał się chyba nogami rozpędzać :D
dzisiaj też trochę pogrzebałem w nim :)
do 90 się rozpędza :)

+ zerwałem mizerne naklejki :)

Dzieki ziom !!!! ciesze sie ze ci leży cień .
Karwa, 90 to mega ... chciałbym tak. Moj to max jakieś 65 :/
a do tego jest tak ze 0-20 sie natychmiast napędza, następnie 20-30 trwa w chuj długo , i 30-60 wpada w power band ( :rotfl: ) szybko leci . Ale ta zamułka 20-30 to jakaś masakra.

W poniedziałek jade oglądać cienia 90cm3 i sie przejade, i podejme decyzje czy sens ZNOWU hajs wykładać na niego.na swojego juz mam kupca.
Rozumiem ze zrobiłeś "de-badging" czy jako to tam sie pisze :rotfl:
o 23 wsiadam na cienia i lece do centrum. Kulka będzie swoim harleyem i robimy sesje. Troch ogarnąłem aparat dzisiaj

PiTT - Sob 14 Maj, 2011

Michał napisał/a:
Dzieki ziom !!!! ciesze sie ze ci leży cień .
Karwa, 90 to mega ... chciałbym tak. Moj to max jakieś 65 :/
a do tego jest tak ze 0-20 sie natychmiast napędza, następnie 20-30 trwa w zły czlowiek długo , i 30-60 wpada w power band ( :rotfl: ) szybko leci . Ale ta zamułka 20-30 to jakaś masakra.

W poniedziałek jade oglądać cienia 90cm3 i sie przejade, i podejme decyzje czy sens ZNOWU hajs wykładać na niego.na swojego juz mam kupca.
Rozumiem ze zrobiłeś "de-badging" czy jako to tam sie pisze :rotfl:
o 23 wsiadam na cienia i lece do centrum. Kulka będzie swoim harleyem i robimy sesje. Troch ogarnąłem aparat dzisiaj

no to dam Ci się przejechać na moim to zobaczysz :)
dajesz na światłach opór i cały czas idzie ogniem, bez zamulania :)
jedziesz 70 dajesz w palnik i czujesz że się napędza :D
jest obrotomierz, więc widzisz jak przy 70 masz 7 tyś obrotów, ale on dalej idzie na ostrej :rotfl:
chciałem wrócić do seryjnego tłumika, ale poprzedni właściciel przekonał mnie żebym tego nie robił bo dławik jest masakryczny... nich tam będzie :]

PiTT - Pon 16 Maj, 2011

masakra jak wszyscy zapierdzielają w furach :D
serio, na skuterze to dopiero czuć
na ograniczeniu do 50 każdy jedzie min. 80, są też tacy który za wszelką cenę muszą wyprzedzić skuter, mimo że i tak zaraz zwolnią :lol2:
całe szczęście że tak skutero zapierdziela bo inaczej w mieście by była masakra
przy 80 zamyka szafę i jeszcze po obrotach widzę jak idzie, aż się boję żeby nie wybuchł ;D

w temacie kasku, trochę pomęczyłem ostatnio Grega i jak mu napisałem że kask taki do 200zł. to nie chciał ze mną gadać :D
zapytał się tylko mnie czy bezpieczeństwo mojej głowy jest warte 200-300zł. :rotfl:
dobra wiem wiem, nic się nie znam, po prostu nie wiedziałem że kask do skutera też może być drogi :/
dzięki Greg za kilka pomysłów, kaski na serio przyzwoite, ale ostatecznie za namową wielu osób + stosunkowo dobrej cenie, zdecydowałem się na Nolana N43

dobrze leży i duża szyba daje rade, nawet w chłodniejszy dzień jak dzisiaj nie zawiewa nic po japie
wcześniej miałem pożyczonego jakiegoś orzecha który pow. 60 zaczynał odfruwać :lol2:

206 Gti - Pon 16 Maj, 2011

Coż mogę powiedzieć: żeli papą na 100%

Majk - jezeli to Twój skuter na tych fotach to jest piekny !!! TAKI ROMANTYCZNY - POŻYCZYSZ will ya' ?

Pitt - Twój też jest zajebisty tylko, że bardziej taki bardziej sporty you know... :-) wiec jesteś absolutnie upoważniony aby iść w carbon albo czarny mat (zaciski na czerwono już są - zawsze to jakiś start !!!).

Majk - nie idz w Carbon!

Bravo Panowie - jest męsko i to to chodzi !!!

M - Pon 16 Maj, 2011

206 Gti napisał/a:

Bravo Panowie - jest męsko i to to chodzi !!!

Męsko jest ale gdzie indziej :D

206 Gti - Pon 16 Maj, 2011

M napisał/a:
Męsko jest ale gdzie indziej

Jak byś kupił to BMW - to mi daj znaka !

M - Pon 16 Maj, 2011

206 Gti napisał/a:
M napisał/a:
Męsko jest ale gdzie indziej

Jak byś kupił to BMW - to mi daj znaka !

Bierzesz honde ? :D