zmieniam temat, jasne że można!!!
to co ruchasz przy nas na imprezie swój pierwszy raz
Tak przy wszystkich ? Ryba - Śro 11 Maj, 2011 Godny termin, ale jeeedzmy bez lasek tym razem, okija Zefcio ?
Będzie można polecieć na całość Bart - Śro 11 Maj, 2011 można by to naprawdę połączyć z wyjątkowym prezentem dla martina - wejściem w dorosłość, inicjacją seksualną. Złożymy się po dyszce, powinno wystarczyć.Jacek - Śro 11 Maj, 2011
Bart napisał/a:
można by to naprawdę połączyć z wyjątkowym prezentem dla martina - wejściem w dorosłość, inicjacją seksualną. Złożymy się po dyszce, powinno wystarczyć.
+1.5mi - Śro 11 Maj, 2011
Bart napisał/a:
można by to naprawdę połączyć z wyjątkowym prezentem dla martina - wejściem w dorosłość, inicjacją seksualną. Złożymy się po dyszce, powinno wystarczyć.
+69
(a co!)zefir - Śro 11 Maj, 2011
Ryba napisał/a:
Godny termin, ale jeeedzmy bez lasek tym razem, okija Zefcio ?
Będzie można polecieć na całość
ja Ryba zawsze moge leciec po calosci
poczatek miesiaca to dla mnie mega ciezki termin ale spoko
ale pt-nd czy tylko sob-nd?
chcecie naprawde kolo kielc?
ja moge sie w moim okregu rozpatrzec za domkami:)Ryba - Śro 11 Maj, 2011 No tam bedzie w miare blisko jak dla wszystkich, koło KRK mam pełno sprawdzonych i tanich miejscówek..
mysle ze noc z soboty na niedziele bedzie idealna =]was79 - Śro 11 Maj, 2011 ta dla wiadomości:
pierscień czystości kosztuje 50 złJacek - Śro 11 Maj, 2011
was79 napisał/a:
ta dla wiadomości:
pierscień czystości kosztuje 50 zł
Yarko - Śro 11 Maj, 2011 a może 11.06 ? i przy okazji zaliczyć - VI Kryterium Toru "KIELCE" SuperOES ?zefir - Śro 11 Maj, 2011 zaraz sie pojawi Yarko dwiescie terminow Jacek - Śro 11 Maj, 2011 jeden termin PANOWIE i prawiczki
zefcio ogarniaj coś, rybson kuknij na coć koło krakaYarko - Śro 11 Maj, 2011 ale to w sumie najciekawsza opcja, kto by chciał poupalać to by sobie poupalał, nieupalający spędziliby sobie miło czas na torze, a wieczorkiem melanż martin.h - Śro 11 Maj, 2011
mi napisał/a:
Bart napisał/a:
+69
(a co!)
Może polecimy na całość i zamówimy 2 dziewczyny, zawsze marzyłem o trójkącie mi - Śro 11 Maj, 2011 no cwaniak! A nie lepiej na początek jedną? Wiesz - pierwszy raz, miłość, czułe spojrzenia...