Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Pozostałości po Saxofonie
Anonymous - Pon 14 Mar, 2011 Wyłożył bym sobie kuchnie takimi płytkami fydi - Pon 14 Mar, 2011
Loko napisał/a:
Nie mierzyłem suwmiarką ale ok 8 mm, chcesz kupić ze pytasz czy tylko jątrzysz ?
Nasze tankietki, podczas II wojny światowej miały mniejszej grubości pancerz Janusz - Pon 14 Mar, 2011
fydi napisał/a:
Nasze tankietki, podczas II wojny światowej miały mniejszej grubości pancerz
no to dobra płyta bo przeciwminowa, czepiasz się niepotrzebnie Jacek - Wto 15 Mar, 2011 kiedy nowy pimp?M - Wto 15 Mar, 2011 A właśnie, co Loko kupił bo mnie nie było tutaj chwilę?Loko - Wto 15 Mar, 2011
Jacek napisał/a:
kiedy nowy pimp?
Nie wiem zaspałem na twoje Clio i muszę poszukać jakiegoś innego, choć ostatnio mam milion myśli od Clio, przez Fiestę ST, po MX-5 i mało czasu Loko - Wto 15 Mar, 2011
M napisał/a:
A właśnie, co Loko kupił bo mnie nie było tutaj chwilę?
No właśnie jeszcze nic, na razie sprzedał Saxo i porusza się Foką, prawie taką jak Rasty M - Wto 15 Mar, 2011
Loko napisał/a:
M napisał/a:
No właśnie jeszcze nic, na razie sprzedał Saxo i porusza się Foką, prawie taką jak Rasty
Loko nie kupuj sporta
Bierz w takim razie jakiej EK/EJ zeswapowane na B18C4 z seryjną szperą Loko - Wto 15 Mar, 2011
M napisał/a:
Loko napisał/a:
M napisał/a:
No właśnie jeszcze nic, na razie sprzedał Saxo i porusza się Foką, prawie taką jak Rasty
Loko nie kupuj sporta
Bierz w takim razie jakiej EK/EJ zeswapowane na B18C4 z seryjną szperą
No nie powiem jest to kusząca sprawa, tylko nie wiem czy jestem w stanie przeboleć rocznik za te pieniądze, jakby to się nie zbliżało tak bardzo do ceny sporta to chyba bym się skusił
Idę przejrzeć allegro M - Wto 15 Mar, 2011 Nie sugeruj się rocznikiem serio. Jak auto jest zadbane to będzie zadbane i bezawaryjne.
Sport jest super autem ale pamiętam że miałeś "ciągotki" do hondy.
Moja ma 19 lat, a zaraz ją wyciągam na sezon i nic w niej nie trzeba robić pomimo upalania 2009 i 2010.Anonymous - Wto 15 Mar, 2011 Loko proponuje Beemke . Bonczek - Wto 15 Mar, 2011 Loko kupuj Sporta tak jak ja Jacek - Śro 16 Mar, 2011 Loko kup toyotęMichał - Śro 16 Mar, 2011 nie bądź buła i kup se mx5
fwd dla frajerów M - Śro 16 Mar, 2011