HH.ORG na Torze - HOTHatch.org track day Poznań 2011
Miniac - Nie 23 Sty, 2011 3eba HotHatchem, czy można czym¶ 'zaPoznańskim'?
btw. jestem na tak rasta - Nie 23 Sty, 2011 Foka RS MK1 leci z nami Gaydek - Nie 23 Sty, 2011
Gotti napisał/a:
Ja jestem chętny i mam jeszcze jedn± chętn± osobę. Da się?
Da się. A czym... z ciekawo¶ci?
Miniac napisał/a:
3eba HotHatchem, czy można czym¶ 'zaPoznańskim'?
btw. jestem na tak
Obojętne, byle nie tamowało ruchu .
rasta napisał/a:
Foka RS MK1 leci z nami
Ciacho? Passenger - Nie 23 Sty, 2011 Gaydek, może stwórz jak±¶ listę z chętnych niebieskich i nie-niebieskich, żeby był pogl±d ile aut już jest zapisanych...
Jest jaki¶ limit aut?
Mam chętne jedno, a może dwa Scirocco... Gaydek - Nie 23 Sty, 2011
Passenger napisał/a:
Jest jaki¶ limit aut?
Zdaje się, że jest, ale na razie to nie nasz problem .
Teraz trzeba to podzielić przez dwa i powstanie lista uczestników .Passenger - Nie 23 Sty, 2011 Dwa Scirocco z Klubu Scirocco potwierdz± w najbliższym tygodniu i wtedy będ± wpłaty...KarQ - Nie 23 Sty, 2011 Ja też możliwie najszybciej okre¶lę liczbę chętnych.Jaco - Nie 23 Sty, 2011 Je pewnie jeszcze mojej 106 nie postawie na kołach do tego czasu, ale chętnie się z kim¶ ze ¦l±ska albo Małopolski zabiorę jak będzie opcja PGmaster - Pon 24 Sty, 2011 Na gokartach wszyscy beda jezdzic czy tez jak czasu starczy? Ja sie zastanawiam czy jechac bo ani hamulcow nie mam odpowiednich ani opony...rasta - Pon 24 Sty, 2011 Bez przesady, brandzlować powietrze da się wszystkim.PGmaster - Pon 24 Sty, 2011 Najbardziej sie boje ze zalapie spinke i wylece gdzie w trawe... rasta - Pon 24 Sty, 2011 Jest tam gdzie wylatywać Janusz - Pon 24 Sty, 2011 no risk, no funrasta - Pon 24 Sty, 2011 Znaczy sie, że jest sporo zielonego, i nie ma płaczu, no chyba, że ma się 2 paki na budziku to wtedy już może być niewesoło.Vlodarsky - Pon 24 Sty, 2011
Gaydek napisał/a:
11. Vlodarsky?
nigdzie w temacie nie pisałem, że jadę, ale wiem co i jak jak bym chciał jechać