Anonymous - Pi± 14 Sty, 2011 po to został w sumie kupiony .... do dalszej odsprzedaży
Dzi¶ dostali¶my info od mechanika:
DO WYMIANY:
- łożysko P tylnego koła
- tarcze i klocki, bo zasyfione s± a toczyć się nie opłaca tarcz
- wyciek spod zbiorniczka z płynem do wspomagania
- 1 kabel od krokowego do zarobienia
- uruchomić obrotomierz i wskaĽnik ładowania VDO
i to tyle - więc PIĘKNIE
Podłoga cała zabezpieczona jaki¶ ustrojstwem - kurde jakby każde takie auto było to było by ZAAAAJEBI¦CIEVlodarsky - Sob 15 Sty, 2011 to po co pimp
zrób jaki¶ temat na takie perełki u was w firmie bo szkoda pimpa za¶miecać jak i tak do sprzedania Janusz - Sob 15 Sty, 2011
Vlodarsky napisał/a:
to po co pimp
zrób jaki¶ temat na takie perełki u was w firmie bo szkoda pimpa za¶miecać jak i tak do sprzedania
+1Michał - Sob 15 Sty, 2011
Janusz napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
to po co pimp
zrób jaki¶ temat na takie perełki u was w firmie bo szkoda pimpa za¶miecać jak i tak do sprzedania
+1
+1Anonymous - Pon 17 Sty, 2011 Mareczku na naszym forum kochanym mamy tyle zbędnych tematów więc i ten ¶mietnika dużego nie robi a jak TAK BARDZO WADZI to możesz go zamkn±ć M - Pon 17 Sty, 2011 Daj tylko znać jak się sprzeda, mi tam nie wadzi może z wyj±tkiem tej "kryptoreklamy"
Jaka cena wywoławcza?Anonymous - Pon 17 Sty, 2011 eM wiekszo¶ć wie ze sprzedajemy samochody więc na HH nie musimy się reklamować ....
Reklamę tego auta możemy robić na forach VW i zainteresowanie jest bardzo duże i poleci zapewne na sprzedaż na licytacji .... od 1zł, żeby było zabawnie, chyba, że kto¶ co¶ bardzo atrakcyjnego zaproponuje Vlodarsky - Pon 17 Sty, 2011
Marcel napisał/a:
Mareczku na naszym forum kochanym mamy tyle zbędnych tematów więc i ten ¶mietnika dużego nie robi a jak TAK BARDZO WADZI to możesz go zamkn±ć
Miałem tylko na myśli, że jak będzie ich więcej (takich samochodów) to mógłby być jeden temat, gdzie każdy nowy ciekawy nabytek byś wrzucał. Nic poza tym. Taki tylko pomysł.saxorulez - Pon 17 Sty, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Miałem tylko na my�li, że jak będzie ich więcej (takich samochodów) to mógłby być jeden temat, gdzie każdy nowy ciekawy nabytek by� wrzucał. Nic poza tym. Taki tylko pomysł.
agriiAnonymous - Pon 17 Sty, 2011 to jeżeli cos się jeszcze trafi będę wrzucał do tego tematu - dobrze Marku? Vlodarsky - Pon 17 Sty, 2011 ja tylko proponuję Anonymous - Pon 17 Sty, 2011 no to jazda http://allegro.pl/show_item.php?item=1418804510Gaydek - Wto 18 Sty, 2011 Bedo pomuki za podbijanie? Anonymous - Wto 18 Sty, 2011 no jaha Anonymous - Wto 18 Sty, 2011 Prowadzę w aukcji !!