To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Sezon Torowy 2011 - otwarta dyskusja

M - Wto 14 Gru, 2010

Bytom - Koszalin 548
Ciekawostka - trasa przez Niemcy jest o 300km dłuższa a jedzie się tyle samo :wall:

Jacek - Wto 14 Gru, 2010

M napisał/a:
Bytom - Koszalin 548
Ciekawostka - trasa przez Niemcy jest o 300km dłuższa a jedzie się tyle samo :wall:

szybciej ;)

Jakarti - Wto 14 Gru, 2010

ale drozej :rotfl: :rotfl:
Jacek - Wto 14 Gru, 2010

zależy jakim passatem :lol2: jest gdzieś jakiś ekspert?
Tomcat - Wto 14 Gru, 2010

Jeśli uda się wam zorganizować track day na Torze Poznań to ja jestem z góry chętny, choćbym miał już nigdzie indziej nie jechać :P
Gaydek - Wto 14 Gru, 2010

Passenger napisał/a:
http://www.driftbox.pl/zamow.shtm
Podstawowa cena nowego to około 2000 pln...

Nie tanie te zabawki :/ .

kubas napisał/a:
Wieść gminna niesie że jak tylko stopnieje śnieg to przebudowują Tor w Bydgoszczy, ale co z tego wyjdzie jeszcze nikt nie wie.

Tzn.? Oleją nienormalną panią i dobudują coś do tego co teraz jest używane?

kubas napisał/a:
Ja to bym się chętnie do koszalina na tor wybrał gdyby zmienili coś w kwestii wpuszczania tam samochodów.

Ja również. Zdaje się, że jest wyjątkowo atrakcyjny, ale fakt, w pip km mieliby Ślązaki.

Tomcat napisał/a:
Jeśli uda się wam zorganizować track day na Torze Poznań to ja jestem z góry chętny, choćbym miał już nigdzie indziej nie jechać :P

:)

Barejka - Wto 14 Gru, 2010

Caly 2010 rok wyrzeczeń i odkladania na auto, spowodowane jest to checia wystartowania na jakims torze z HH, mam nadzieje ze praca i zdrowie dopisze to zadebiutuje w tym roku :) jak wystartuje nawet w jednej z kilku imprez bede zadowolony :)
Anonymous - Wto 14 Gru, 2010

Ja nic nie mówie ale będe chciał zobaczyc jak szafa napędzana ropą poradzi sobie na torze :D
kubas - Wto 14 Gru, 2010

Gaydek napisał/a:
kubas napisał/a:
Wieść gminna niesie że jak tylko stopnieje śnieg to przebudowują Tor w Bydgoszczy, ale co z tego wyjdzie jeszcze nikt nie wie.

Tzn.? Oleją nienormalną panią i dobudują coś do tego co teraz jest używane?

Tak już zostały niby dokonane pewne pomiary, na razie jest kilka koncepcji ale na pewno mają znacząco powiększyć tor. Mam nadzieje że będzie chociaż rozmiarów Lubelskiego toru. Wiosną podobno ma być gotowe...

Bart - Wto 14 Gru, 2010

Czesio napisał/a:
Ja nic nie mówie ale będe chciał zobaczyc jak szafa napędzana ropą poradzi sobie na torze :D

Czesiu, wpisuj się na listę jak będziesz nie dalej niż 5km od toru :]

ade - Wto 14 Gru, 2010

a z tym poznaniem sa juz jakies konkretniejsze plany??? fajnie by bylo wiedziec mozliwie wczesnie:]
kubas - Wto 14 Gru, 2010

ade napisał/a:
a z tym poznaniem sa juz jakies konkretniejsze plany??? fajnie by bylo wiedziec mozliwie wczesnie:]

Gaydek - Wto 14 Gru, 2010

Plany wkroczyły w fazę realizacji. Czekamy na potwierdzenie terminu, który podamy jak zostanie potwierdzony ;) .
rasta - Wto 14 Gru, 2010

Co do sezonu 2011 to o ile kasa i sprzęt pozwoli to śmigam na wszystko co się da ;D

Na pewno:

- wszystkie eliminacje WST Lap Race
- wszystko co zorganizuje HH,org
- Exotic Cars
- Wróble i inne Czwartki, itd. itp.

Anonymous - Wto 14 Gru, 2010

rasta napisał/a:
Co do sezonu 2011 to o ile kasa i sprzęt pozwoli to śmigam na wszystko co się da ;D

Na pewno:

- wszystkie eliminacje WST Lap Race
- wszystko co zorganizuje HH,org
- Exotic Cars
- Wróble i inne Czwartki, itd. itp.

Nie lepiej było by ci wyskoczyc na Ring ?