qbus - Śro 24 Lis, 2010 Cieszę się że przydałem się Przemkowi w drodze po tytuł i z tego ze mialem okazje jechac z tak szybkim i pewnym kierowca, gratuluje, równa i czysta jazda zaprocentowała na koniec. W przyszłym roku pozamiatasz na bogato
W A6 mam tendencje spadkową, w pierwszym roku mieliśmy z Obajtkiem 7 miejsce, w drugim 12 a w tym 15 (w 2009 i 2010 zaliczone tylko po dwa rajdy w rpp)grzech - Śro 24 Lis, 2010 Gratulacje ! już trzymam kciuki za następny sezon anjas - Śro 24 Lis, 2010 Obserwując nasze forum dochodzę do wniosku, że każdy Przemek zajebiście kręci fajerą.
Tak trzymać.Nath - Czw 25 Lis, 2010 Gratuluje i przyczepnosci na kolejnych rajdach.was79 - Czw 25 Lis, 2010 Przyłączam się - gratki!ziober - Czw 25 Lis, 2010 Także gratuluje . Może pokusił byś się o taką relację z sezonu jak napisał Rasta? Bardzo fajnie się to czytało:)Jaco - Czw 25 Lis, 2010 Gratulacje Przemku bardzo się ciesze, że udało Ci się zakończyć sezon na 1 miejscu, mam nadzieję, że będzie się okazja znowu spotkać na poszczególnych rajdach i jak będzie potrzeba to chętnie pomogę coś pogrzebać na serwisie
Pozostaje tylko, życzyć owocnych zimowych treningów Jakarti - Czw 25 Lis, 2010 ja tez gratuluje!!! mistrz !!
pierwsze miejsce jest wyje biste - zawsze nie to co drugie.. i kazde kolejne Anonymous - Czw 25 Lis, 2010 Tak jest Przem106 , Wygrany jest tylko jeden. Reszta to tylko reszta... Pozdro i wielu pojedynków powodujących wzrost adrenaliny i podnoszących poziom jazdy Mick - Wto 14 Gru, 2010 na zdjęciu co prawda brakuje dwóch osób...
...ale wielkie gratulacje dla Przema za ten sezon 2010!!martin.h - Wto 14 Gru, 2010 Ale wazon Gratulacje Jaco - Wto 14 Gru, 2010 Jeszcze raz Gratulacje i oby tak dalej 106 - Wto 14 Gru, 2010 fantastyczniePrzem_106 - Wto 14 Gru, 2010
Mick napisał/a:
na zdjęciu co prawda brakuje dwóch osób...
Dla scisłosci, to brakuje 3 osob..... Ale mam nadzieje, ze kiedys wpadniemy tam jeszcze po szarfy i staniemy obok siebie Anonymous - Pią 17 Gru, 2010 No pewnie że wpadniemy rywalizacja była super mnie niestety obowiązki zmusiły do opuszczenia gali... a jak wiecie i tak stałbym sam na tym najniższym podium ...ale przystojniaki z was w tych garniturkach z takimi fajnymi chłopakami to nie żal przegrać ( tak bardzo)