To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] Podsumowanie sezonu 2010

qbus - Śro 24 Lis, 2010

Cieszę się że przydałem się Przemkowi w drodze po tytuł i z tego ze mialem okazje jechac z tak szybkim i pewnym kierowca, gratuluje, równa i czysta jazda zaprocentowała na koniec. W przyszłym roku pozamiatasz na bogato :)

W A6 mam tendencje spadkową, w pierwszym roku mieliśmy z Obajtkiem 7 miejsce, w drugim 12 a w tym 15 (w 2009 i 2010 zaliczone tylko po dwa rajdy w rpp)

grzech - Śro 24 Lis, 2010

Gratulacje ! już trzymam kciuki za następny sezon :)
anjas - Śro 24 Lis, 2010

Obserwując nasze forum dochodzę do wniosku, że każdy Przemek zajebiście kręci fajerą.
Tak trzymać.

Nath - Czw 25 Lis, 2010

Gratuluje i przyczepnosci na kolejnych rajdach.
was79 - Czw 25 Lis, 2010

Przyłączam się - gratki!
ziober - Czw 25 Lis, 2010

Także gratuluje :) . Może pokusił byś się o taką relację z sezonu jak napisał Rasta? Bardzo fajnie się to czytało:)
Jaco - Czw 25 Lis, 2010

Gratulacje Przemku :) bardzo się ciesze, że udało Ci się zakończyć sezon na 1 miejscu, mam nadzieję, że będzie się okazja znowu spotkać na poszczególnych rajdach i jak będzie potrzeba to chętnie pomogę coś pogrzebać na serwisie ;)

Pozostaje tylko, życzyć owocnych zimowych treningów :]

Jakarti - Czw 25 Lis, 2010

ja tez gratuluje!!! :D mistrz !!
pierwsze miejsce jest wyje biste - zawsze :D nie to co drugie.. i kazde kolejne ;)

Anonymous - Czw 25 Lis, 2010

Tak jest Przem106 , Wygrany jest tylko jeden. Reszta to tylko reszta... Pozdro i wielu pojedynków powodujących wzrost adrenaliny i podnoszących poziom jazdy :)
Mick - Wto 14 Gru, 2010

na zdjęciu co prawda brakuje dwóch osób...

...ale wielkie gratulacje dla Przema za ten sezon 2010!!

martin.h - Wto 14 Gru, 2010

Ale wazon xD Gratulacje :)
Jaco - Wto 14 Gru, 2010

Jeszcze raz Gratulacje i oby tak dalej ;)
106 - Wto 14 Gru, 2010

fantastycznie
Przem_106 - Wto 14 Gru, 2010

Mick napisał/a:
na zdjęciu co prawda brakuje dwóch osób...

Dla scisłosci, to brakuje 3 osob..... Ale mam nadzieje, ze kiedys wpadniemy tam jeszcze po szarfy i staniemy obok siebie :)

Anonymous - Pią 17 Gru, 2010

No pewnie że wpadniemy :) rywalizacja była super mnie niestety obowiązki zmusiły do opuszczenia gali... a jak wiecie i tak stałbym sam na tym najniższym podium ...ale przystojniaki z was w tych garniturkach :) z takimi fajnymi chłopakami to nie żal przegrać ( tak bardzo)