HH.ORG na Torze - Focus RS II vs Scirocco 2.0 TFSI DSG vs Ibiza 1.9TDI
PiTT - Pią 12 Mar, 2010 zaprosiliście go na forum, żeby mógł się wytłumaczyć?
kurde, w sumie nie wiem czemu po nim tak jeździcie, nie każdy musi być mistrzem prostej, może ma dobre serce... M - Pią 12 Mar, 2010
PiTT napisał/a:
eM napisał/a:
Moze się nie ścigał
Uwaga - ten temat wkracza w obszar - "śmieszność"
obszar "śmieszność" jest przed czy po "eksperckim"
nie ma co gdybać, może miał gorszą trakcję i tyle
obie fury na zimówkach?
Temat ekspercki leży w obszarze śmiesznośći, nie mylmy pojęć.
Pierwsza podstawowa kardynalna fundamentalna i niezaprzeczalna zasada:
Moc max a zakres mocy - jedzie się tym drugim.
CH. z tego ze jedno ma 200 drugie 300koni max.
Porównajmy wykresy a potem dyskutujmy.
Pięc lat, pięć lat tu siedzimy na tym forum, Dzik wszystko wytlumaczyl ale i tak tylko małe grono zrozumiało o co chodzi. Jak olej w piach.
saxorulez - Pią 12 Mar, 2010 ogólnie chodzi o to ze jak ktoś ma 300KM furę za 100 000 którą nikt by tutaj nie pogardził to jest nie potrafiącym jeździć cieciem a fura to smietnik.. takie dowartościowywanie się jak dla mnie.
Winning is winning - tym razem wygrało Scirocco innym razem wygra Foka. Dla mnie ten wyścig nie wnosi nic w kwestii tego co jest szybce bo jak dla mnie Foka będzie szybsza.
Ja mam filmik jak leję CTRa moim seryjnym Saxo - czy to oznacza że CTR jest do duupy? I ma 200KM tylko na papierze itd itp..
Jakoś nie potrafię się emocjonować ściganiem po prostymMoRToN - Pią 12 Mar, 2010
PiTT napisał/a:
zaprosiliście go na forum, żeby mógł się wytłumaczyć?
kurde, w sumie nie wiem czemu po nim tak jeździcie, nie każdy musi być mistrzem prostej, może ma dobre serce...
ale kuwa nikt po nikim nie jezdzi
Ciekawoskta po prostu. Nigdy bym takiego wyniku nie obstawiał nawet z "nieogarniaczem prostej".PiTT - Pią 12 Mar, 2010
MoRToN napisał/a:
PiTT napisał/a:
zaprosiliście go na forum, żeby mógł się wytłumaczyć?
kurde, w sumie nie wiem czemu po nim tak jeździcie, nie każdy musi być mistrzem prostej, może ma dobre serce...
ale kuwa nikt po nikim nie jezdzi
Ciekawoskta po prostu. Nigdy bym takiego wyniku nie obstawiał nawet z "nieogarniaczem prostej".
spoko jaja sobie robię
ogólnie i tak bym wolał fokę
a co do umiejętności kierowcy to ciężko powiedzieć, może gość faktycznie nie wjeździł się jeszcze w furę, takie gdybanie
ponawiam pytanie, czy gość jakiś ogarnięty na tyle żeby mógł tutaj zawitać?Jakarti - Pią 12 Mar, 2010 a ja widzialem kilka fok:
- pare dni temu biala foka, noofka sztuka i az Magda powiedziala, ze kupmy taki samochod
- pare lat wczesniej widzialem foki nad morzem w fokarium
- nie mylic z fokami w galeriach handlowych, nowym swiecie i innych lans miejscach.
- sa jeszcze komando foki ale nie wiem czy to juz nie za szeroko
pzdr!PiTT - Pią 12 Mar, 2010
Jakarti napisał/a:
a ja widzialem kilka fok:
- pare dni temu biala foka, noofka sztuka i az Magda powiedziala, ze kupmy taki samochod
białą widziałem kilka razy, gość z Ursynowa
ale jest w Wawie jeszcze innamartin.h - Pią 12 Mar, 2010
PiTT napisał/a:
a co do umiejętności kierowcy to ciężko powiedzieć, może gość faktycznie nie wjeździł się jeszcze w furę, takie gdybanie
PiTT, powiedz mi jakie trzeba mieć umiejętności aby wystartować spod świateł? Marek23 - Pią 12 Mar, 2010
eM napisał/a:
Jak olej w piach.
Mniej chamsko niż moja wersja Zapamiętam k-mart - Pią 12 Mar, 2010 DSG, to jest jednak rozwiazanie.
Czy moze ktos ten filmik podeslac MabZ'owi?PiTT - Pią 12 Mar, 2010
martin.h napisał/a:
PiTT napisał/a:
PiTT, powiedz mi jakie trzeba mieć umiejętności aby wystartować spod świateł?
rzeczywistość pokazuje że jednak trzeba jakieś mieć
a tak na serio jeden startuje lepiej a drugi gorzej
jeden rusza z 5 tyś i opór a inny z 3.5 i stopniowo
jest masa czynników wpływających na efekt końcowy MoRToN - Pią 12 Mar, 2010
saxorulez napisał/a:
Winning is winning - tym razem wygrało Scirocco innym razem wygra Foka.
No i daltego powstał te wątek. Prosta sprawa za tydzień bedzie odwortnie, sie napisze co innego.
A nie pi.erdolenie o wykresach mocach max średniech i użytecznych zakresach. Linie na wykresie mam osobiscie w .upie. Tak jak napisałeś : "Winning is winning" nie wazne jak wyglada na papierku.k-mart - Pią 12 Mar, 2010 moze scirocco bylo na takiej glebie i 19" HD, ze poprawila jej sie aerodynamika i stad taki wynik?Kamilbike - Pią 12 Mar, 2010 Myslalem zeby wkleic na RF forum ale zaraz mnie mabz zje ze onjezdzi duzo lepiej niz tamta foka k-mart - Pią 12 Mar, 2010