HH.ORG na Torze - s16 vs civic IVT vs CRX DOHC cośtam
Barejka - Nie 21 Lut, 2010 eM, to wytlumacz mi to M - Nie 21 Lut, 2010
Barejka napisał/a:
eM, to wytlumacz mi to
k-mart - Nie 21 Lut, 2010
saxorulez napisał/a:
PiTT,
dobre podsumowanie
no, takie pozadne, wrecz poprawne politycznieBarejka - Nie 21 Lut, 2010 eM, ze co grabie?? Anonymous - Nie 21 Lut, 2010 ade - Nie 21 Lut, 2010 Temat postu: Re: s16 vs civic IVT vs CRX DOHC cośtam
pit napisał/a:
Wykopałem jakąś starą ustawkę.
W 106 miałem tylko wtedy końcowy wydech zrobiony i dolot, oraz seryjny środek.
Hondy były wydmuszki i pomodzone już coś więcej.
Oczywiśćie szydera pełna mieli mnie zrobić na milion długości bo peugeot nie jedzie
I jeszcze saxo vs 2xs16
Saxo seria, ja po modach + seryjny środek, drugie 106 wydmuszka po modach i na seryjnej skrzyni. I taki to o to wynik:
http://www.youtube.com/watch?v=Nk7dH6O-cjw
nie zebym sie czepial ale na tym pierwszym filmiku to moze 200m widac:D a na 200m to ja nexia 1,5 niszczylem wszytko saxorulez - Nie 21 Lut, 2010 Barejka,
to ja Ci wytłumacze, masz 94konnego XSi którym zamiata Honda z byle jakim silnikiem 1.5 SOHC także pliz.. znaj umiar.
Mam w tej chwili 160KM w moim Saxo, B16A ma 170KM w serii, ja włożyłem kilka 106 XSi w silnik żeby osiągnąć to od czego zaczynają ludzie z H na masce. Może i Honda skręca inaczej ale uwierz mi że nie skręca dużo gorzej od Saxo/106 lub Clio/206. Do tego silniki są dużo bardizej niezawodne niż to co masz pod maską
Puki co nie widziałem Cię klepiącego Hondy wiec wyluzuj już z tym bo nudne się to zrobiło
Poza tym zobacz ile wyciągasz w NA z 1.6 w Hondzie a ile w Saxo i przemyśl jeszcze raz te teorie na temat tego co jeżdzi a co nie jeżdzipit - Nie 21 Lut, 2010 Cieszę się że udało mi się rozgrzać atmosfere, widać że sezon się zbliża pełną gębą
eM, taki żart dopie.rdolka
Nie wrzuciłem tego filmiku żeby udowadniać cokolwiek
Nie lubię tylko jednego, jak pug dostaje to wiadomo to francuz który się psuje.
JAk dostaje honda to ma gwoździa w oponie, albo nie ma trakcji.
ade, tak zostało mniejwiecej, znaczy rex został w dupie.
PEACE nie chciałem nikogo obrazić.PiTT - Nie 21 Lut, 2010 ja nie lubię jednego
faworyzowania lub oczerniania jakiejkolwiek marki samochodowej
jaram się niektórymi francuzami, ale tak samo jak japończykami i niemcami
wystarczy zerknąć w mój garaż w forza3 gdzie widać cały przekrój zdłubanych furaków od clio sporta, przez civica type r'a do golfów i z całą pewnością muszę stwierdzić że jakbym wygrał w totka to tak by wyglądał mój garaż
niech każdy się cieszy z tego co ma, ale nie rozumiem dlaczego miłośnicy francuskiej motoryzacji często jadą ostro po japończykach
zresztą bardzo często jest też odwrotnie
jak ktoś ma klapki na oczach i widzi tylko jedną markę to powinien się zdrowo pi@rdolnąć w łeb Michał - Nie 21 Lut, 2010 prezesiak jest najlepszy w takich gadkach Barejka - Nie 21 Lut, 2010 saxorulez, spoko spoko ja sie nie gniewam xsi tez nie skreca szczegolnie jak jedzie na gazie Anonymous - Nie 21 Lut, 2010 PiTT - Nie 21 Lut, 2010
Bart - Nie 21 Lut, 2010 michool_vt - Nie 21 Lut, 2010 kupie hąde to was wszystkich upokorze! o!