To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Fotele Bride - repliki

martin.h - Pią 19 Lut, 2010

Stf, ja mogłem mieć z Vemapolu OMP Strada za <1k zł. Co prawda pod względem trzymania nie wiem czy nie są gorsze od foteli z Evo. Ale jeśli Twój kolega ma fotele skórzane to może lepiej poszukać skórzano-alcantarowe z Evo9 lub welurowe z Evo7 lub Makinena.
Bonczek - Pią 19 Lut, 2010

A, to rzeczywiście syfiasto, więc niech szuka minimum takich jak martin radzi, bo inne turystyki raczej mijają się z celem.
M - Pią 19 Lut, 2010

Podepne się pod temat - Pany, czy uważacie ze są łamane kubły w rozsądnych pieniądzach?
Lada chwila chce kupic kubełek do niebieskiej ninji, ale nadal łudzę się ze kupię właśnie łamany kubełek który na torze przytrzyma moje dupsko.

mi - Pią 19 Lut, 2010

Bonczek napisał/a:
A, to rzeczywiście syfiasto, więc niech szuka minimum takich jak martin radzi, bo inne turystyki raczej mijają się z celem.

może też ze sieny poszukać - HL miała welurek ładny, a i trzymanie boczne niczego sobie. Tylko nie wiem jak z mocowaniami...

Janusz - Pią 19 Lut, 2010

eM napisał/a:
Podepne się pod temat - Pany, czy uważacie ze są łamane kubły w rozsądnych pieniądzach?
Lada chwila chce kupic kubełek do niebieskiej ninji, ale nadal łudzę się ze kupię właśnie łamany kubełek który na torze przytrzyma moje dupsko.

ale masz dupowoza na codzień, to do upalatora nie lepiej normalny kubeł??

mi - Pią 19 Lut, 2010

Janusz - agri!
Bonczek - Pią 19 Lut, 2010

Agri x2
Anonymous - Pią 19 Lut, 2010

martin.h napisał/a:

Może i te chińskie foteliki fajnie wyglądają, ale patrząc na jakość wykonania większości chińskich wyrobów nie chciałbym mieć wypadku w czymś takim.

:lol2: :wall: o_O xD
martin.h napisał/a:
Stf, ja mogłem mieć z Vemapolu OMP Strada za <1k zł

Ty to masz kontakty.Mogłeś je mieć za mniej niż 1000. WOW
http://autoracing.pl/p/94...ada_ha_750.html

M - Pią 19 Lut, 2010

Janusz napisał/a:
eM napisał/a:

ale masz dupowoza na codzień, to do upalatora nie lepiej normalny kubeł??

Honda to upalator 120% ale jestem wygodny i chcialbym jakas regulację na dojazd na trasie :D

Janusz - Pią 19 Lut, 2010

eM napisał/a:
Honda to upalator 120% ale jestem wygodny i chcialbym jakas regulację na dojazd na trasie :D

zlej to.... nie bądź ciota i nie szukaj półśrodków w takim razie, montuj kubeł na podłodze a do zawiasu wstawiaj poliuretany...

a tak poważnie, to mim zdaniem bez sensu coś takiego.... jak masz fure 120 % na tor to wal pełny kubeł... bo inaczej będziesz niezadowolony. Ewentualnie jak chcesz wygodny na trasie, to zapodawaj do hanki fotel mirco, a za zaoszczędzona kasę... zapakuj haka do BMW.... i wtedy możesz hanke na tor na lawecie targac i upalać bez stresu... :faja:

M - Pią 19 Lut, 2010

Wlasnie o to mi chodzilo, najwazniejsze jest trzymanie na torze.
KonradMK - Pią 19 Lut, 2010

eM napisał/a:

Może się wygłupię ale miałem w R5 łamane kubły firmy Koenig i dobrze trzymały, choć w porównaniu do tego co widziałem u chłopaków w rajdówkach to inna liga

KonradMK - Pią 19 Lut, 2010

jeszcze link
http://www.koenig-usa.com/sport_5000.html

martin.h - Pią 19 Lut, 2010

p106rallye napisał/a:
martin.h napisał/a:

Może i te chińskie foteliki fajnie wyglądają, ale patrząc na jakość wykonania większości chińskich wyrobów nie chciałbym mieć wypadku w czymś takim.

:lol2: :wall: o_O xD

Ja nie chciałbym aby podczas wypadku coś co ma zapewnić mi bezpieczeństwo rozleciało się w drobny mak. I nie rozumię co znaczą te emotikonki.
Jak chcesz napisać coś konkretnego to napisz.

p106rallye napisał/a:
martin.h napisał/a:
Stf, ja mogłem mieć z Vemapolu OMP Strada za <1k zł

Ty to masz kontakty.Mogłeś je mieć za mniej niż 1000. WOW
http://autoracing.pl/p/94...ada_ha_750.html

To było prawie 2 lata temu, a sprzęt był od oficjalnego importera, więc teretycznie cena najniższa w PL. I było to bez rabatu (jakieś 20-30 %).
Ale zauważyłem, że jesteś mistrzem w wychwytywaniu okazji na allegro więc niech tak zostanie.

wasq - Pią 19 Lut, 2010

http://www.racingforum.pl...ZKI-t74398.html

odnosnie foteli :)