wasq - Czw 11 Lut, 2010 tnij razem z puklami coby bylo widac jak jest przykrecona
numer nadwozia i tak jest w srodku to luzik TOXIC - Czw 11 Lut, 2010 To chyba zrobimy group buy bo ja sie pisze na egzemplarz nr.3 Janusz - Czw 11 Lut, 2010
TOXIC napisał/a:
To chyba zrobimy group buy bo ja sie pisze na egzemplarz nr.3
hmmm.... kaziu1985pn - Czw 11 Lut, 2010 hmm w sumie gdyby wyszła jakaś sensowna cena to też byłbym chętny MoRToN - Czw 11 Lut, 2010
kaziu1985pn napisał/a:
hmm w sumie gdyby wyszła jakaś sensowna cena to też byłbym chętny
+1wasq - Czw 11 Lut, 2010 heehh to juz 6 sztuk GeKo - Czw 11 Lut, 2010 ja pitole spokojnie jutro zrobimy demontaż u Leona a potem to łOooWCA obejrzy czy jest to w stanie ogarnąć tak żeby było jak w orginale, ewentualnie jakieś zmiany, bo może da się to prościej zrobić .kubas - Czw 11 Lut, 2010 to jeszcze od jacka rozporke wyjmij geko i zrobimy do 205 tez custom wasq - Wto 16 Lut, 2010 witam jakies info w temacie ??? GeKo - Wto 16 Lut, 2010 Tak, oglądaliśmy to, wykonanie dokładnej kopii przy produkcji 5-10 rozpórek jest nieopłacalne, bo trzeba by robić matryce, możemy pomyśleć o indywidualnym projekcie.
Leon dawaj foty mi na maila.kaziu1985pn - Wto 16 Lut, 2010 szkoda to może udało by się z te ceny 275 trochę zjechać przy 5-10szt.ade - Wto 16 Lut, 2010
GeKo napisał/a:
Tak, oglądaliśmy to, wykonanie dokładnej kopii przy produkcji 5-10 rozpórek jest nieopłacalne, bo trzeba by robić matryce, możemy pomyśleć o indywidualnym projekcie.
Leon dawaj foty mi na maila.
czego matryce??Anonymous - Wto 16 Lut, 2010 Co jakiś czas na hodze pojawia się takie oto ogłoszenie :
Rozpórki
Uno
Felicia
Fabia
każde sc/cc
astra
inne..
każdy typ (dolne/górne/ inne)
typ POWER również..
cc/sc (każdy silnik)
uno
astra
yaris2
megane
ibiza
dolne/górne
mocowania płyt pod silnik...
nowość: typ POWER dolnych i bocznych rozpórek
cena: cc/sc 1,2 8V 135pln surowa
cena: górne surowe już od 100pln
telefon: 888 22 99 73
imię i nazwisko: gsg
adres:
województwo:
e-mail: isportg@gmail.comkaziu1985pn - Wto 16 Lut, 2010 to pewnie chodzi o tego gościa:
http://allegro.pl/item895...iat_subaru.html
Co jakiś czas na hodze pojawia się takie oto ogłoszenie :
Rozpórki
Uno
Felicia
Fabia
każde sc/cc
astra
inne..
każdy typ (dolne/górne/ inne)
typ POWER również..
cc/sc (każdy silnik)
uno
astra
yaris2
megane
ibiza
dolne/górne
mocowania płyt pod silnik...
nowość: typ POWER dolnych i bocznych rozpórek
cena: cc/sc 1,2 8V 135pln surowa
cena: górne surowe już od 100pln
telefon: 888 22 99 73
imię i nazwisko: gsg
adres:
województwo:
e-mail: isportg@gmail.com
wyslalem zapytanie do niego juz duuuzo wczesniej
berzmialo to tak
"moge miec ale musze znalesc taki na wzor samochod taki jest w okolocy ale nie wiem czy da abym mogl zrobic i sprawdzic nie wiem jaki koszt "