280,8 KM
~600 NMJanusz - Czw 28 Sty, 2010 przecież w 1.9 tdi wyciągają samym programem ze 130 po 170 na lajcie.... a tu masz duuzo większa pojemność...Bad-i - Czw 28 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
przecież w 1.9 tdi wyciągają samym programem ze 130 po 170 na lajcie.... a tu masz duuzo większa pojemność...
ale np z 2.0 tdi 170 KM wiecej niz 200 ni chooya nie wyciagniesz PiTT - Czw 28 Sty, 2010
Bad-i napisał/a:
PiTT napisał/a:
podaj cyferki bo chooja widać
przeciez podałem powyżej
280,8 KM
~600 NM
widzę widzę
zawiesiłem się chwilę
wg. mnie elegancko, zgodnie z ich tabelą przyrostów
no i fajnie że nie ma yebnięcia przez chwile tylko moment utrzymuje się dłuższy czas
baardzo ładnie
jednak Masters to spec od klekotów, z benzyną lepiej wybrać się do innego tuneraiQ - Czw 28 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
podaj cyferki bo chooja widać
ale patrząc na przebieg to jak na diesla pięknie to idzie
teraz pewnie lepiej niz GTek PiTT - Czw 28 Sty, 2010 swoją drogą taki warsztat tuningowy nie ma ciężkiej roboty
kiedyś z Jakartim rozmawialiśmy
1 kumata osoba, która to ogarnia
hamownia
no i najważniejsze odpowiednia renoma
przyjeżdza kilku klientów w ciągu dnia i każdy zostawia ok 2k za max. 2 godz. roboty
całkiem miło
z podkreśleniem tego, że oni np. nic się nie dotykają do mechaniki, jedynie sam softk-mart - Czw 28 Sty, 2010 mistrz latara taki gansterski touareg, widze w tym Pitta, oczywiscie gleba -50cm + 24" HD-alu. I laweta tez na glebie z golfem Gaydek - Czw 28 Sty, 2010 Laweta na gwincie? Z negatywem? Bad-i - Pią 29 Sty, 2010 laweta tylko z klatka i klowkaTomcat - Pią 29 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
przecież w 1.9 tdi wyciągają samym programem ze 130 po 170 na lajcie.... a tu masz duuzo większa pojemność...
Janusz, wyciągnąć wyciągną, tylko po co jeśli wysra się za chwile ? Dobry program do takiego auta to taki, który nie zakatuje auta. Ja bym się chciał takim fałwejem przejechać, ale z V12 TDi... Pan niuton wszem i wobec 106 - Pią 29 Sty, 2010 heh ziom co robi moje 106 mial swego czasu 1.9 tdi 22xKM kosmita - Pią 29 Sty, 2010 Tylko 22 KM? Strasznie słaby. Czyli to prawda co piszą o VW, że szroty.Janusz - Pią 29 Sty, 2010
Tomcat napisał/a:
Janusz napisał/a:
Janusz, wyciągnąć wyciągną, tylko po co jeśli wysra się za chwile ? Dobry program do takiego auta to taki, który nie zakatuje auta. Ja bym się chciał takim fałwejem przejechać, ale z V12 TDi... Pan niuton wszem i wobec
dlatego napisałem na "Lajcie" to oznacza właśnie bezpieczny program bo mogą więcej, ale to jest taki standardowy który nie powoduje żadnych problemów.
do 22x juz musieli coś zmodzić fizycznie tez, wiem ze da się z tego silnika i 300 wyciągnąć Anonymous - Pią 29 Sty, 2010 co z tego, to dalej dieselJanusz - Pią 29 Sty, 2010
AndreXSi napisał/a:
co z tego, to dalej diesel
i tu się zgadzam dyszel to dyszel, do traktora się nadaje.
ale chodziło mi tylko o to ze to 3.0 tdi to żadna rewelacja.... przeciętny jak każdy dizel
a np. bratu w nowym mondku, w serwisie podciągają ze 130km na 170 i gwary nie traci.
to apropo tego co pisał tomcat ze sie zaraz coś wysra