Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Peugeot 106 S16 2003 r.
polll - Nie 17 Sty, 2010 martin.h, to niestety pozostałość po poprzednim właścicielu vojt3k - Nie 17 Sty, 2010 http://allegro.pl/item888...s16_2003_r.htmlvitesse - Nie 17 Sty, 2010
polll napisał/a:
martin.h, to niestety pozostałość po poprzednim właścicielu
a Ty popierasz ta glupote, bo ze nakleil to ktos to lekcewazenie tematupP - Nie 17 Sty, 2010
nie to żebym i ja się czepiał ale też jestem ździwiony ceną Barejka - Pon 18 Sty, 2010 badanie rynku sprzeda sie to fajnie, nie sprzeda sie tez bedzie fajnie Stacho - Pon 18 Sty, 2010 bo i tak jest fajnie Ryba - Pon 18 Sty, 2010 Uetam,
jak samochod jest faktycznie bezwypadkowy, to moim skromnym zdaniem jest warty swojej ceny.
Niepokoji mnie tylko to stwierdzenie
Bezwypadkowy (prosta buda)
To znaczy ze co ? calosc jest prosta, ale kilka czesci blacharskich bylo wymieniane czy ocb ? Michał - Pon 18 Sty, 2010 cena bardzo wygórowana, rzekłbym z kosmosu
jak Poll sprzeda to git, ale wątpie.polll - Pon 18 Sty, 2010 pisalem ze cena wyjsciowa to 17 tys na alledrogo dalem cene wyzsza aby uniknac tel typu dam 13 tys i zabieram nie mam cisnienia na sprzedaz moge go i pol roku sprzedawac
Ryba, na masce i zderzaku sa odpryski od kamieni i tyle pozatym auto ma zwykle slady uzytkowania
a co do ceny...hm ceny sa rozne np na mobile Ryba - Pon 18 Sty, 2010
polll napisał/a:
pisalem ze cena wyjsciowa to 17 tys na alledrogo dalem cene wyzsza aby uniknac tel typu dam 13 tys i zabieram nie mam cisnienia na sprzedaz moge go i pol roku sprzedawac
Ryba, na masce i zderzaku sa odpryski od kamieni i tyle pozatym auto ma zwykle slady uzytkowania
a co do ceny...hm ceny sa rozne np na mobile
Wiec jesli to TYLKO kwestia odpryskow, to ja bym sie na Twoim miejscu trzymal ceny Barejka - Pon 18 Sty, 2010
Ryba napisał/a:
Uetam,
mnie tylko to stwierdzenie
Bezwypadkowy (prosta buda)
wiadomo musi jakos uspokoic tych ktorzy beda przy ogledzinach szukali zamalowanych mocowan po klatce i obspawanej budy z tylu, ze bylo to seryjne auto Michał - Pon 18 Sty, 2010 odpryski na masce są niestety po upalaniu Anonymous - Pon 18 Sty, 2010 to źle, bo jak wiadomo s16 to auto stworzone do powolnego turlania k-mart - Pon 18 Sty, 2010
Cytat:
odpryski na masce są niestety po upalaniu
a co z tymi ktorzy przemieszczaja sie w dluzszych dystansach?
Nie zawsze da sie byc pierwszy, czasem bywa ze jedzie sie za kims, na drodze sa kamienie lub piasek i jest mozliwosc, ze cos sie zarysuje.
Oczywiscie nie moge sie mylic.