Barejka - Sob 12 Gru, 2009 Bad-i, nie ma opcji zeby paczka przyszla przed swietami w jeden dzien przez pol polszy Bad-i - Sob 12 Gru, 2009
Barejka napisał/a:
Bad-i, nie ma opcji zeby paczka przyszla przed swietami w jeden dzien przez pol polszy
przeczytaj co napisałem, po pierwsze nie zaryzykuje (nie ze wzgledu na czas tylko na mozliwosc zgubienia), po drugie napisalem ze do Marka po to pojade Barejka - Sob 12 Gru, 2009 a to przepraszam, jeszcze sie do konca nie przebudzilem po wczorajszym dniu transportowca Marek23 - Nie 13 Gru, 2009 Ok, Badi, potem Ci wysle adres... Przyjedz do Katowic Gtekiem to od razu odbiore zaplate za transport Bad-i - Nie 13 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
Ok, Badi, potem Ci wysle adres... Przyjedz do Katowic Gtekiem to od razu odbiore zaplate za transport
ziom ty lepiej dawam mi ten adres bo jutro musze juz wszystko zalatwicBad-i - Czw 17 Gru, 2009 dobra panowie odkopuje, niestety moj ziom nie zdarzy doslac pudelka do Marka ktory wylatuje 20go z Colorado. Nadal szukam wylatujacych 21-23 z ChicagoM - Czw 17 Gru, 2009 Moze jakas stewardesa zalozy na udo pod spodniczkę i z dostaw± do domu dostaniesz
Bad-i - Czw 17 Gru, 2009 mnie to juz nie smieszy Anonymous - Czw 17 Gru, 2009 ziom dzi¶ rozmawiałem z jedna ale niestety nie leci już .... dzi¶ wróciła z NY - sorryBad-i - Czw 17 Gru, 2009 przyznam ze złapałem strasznego wkurwa
tyle ludzi lata a tu doopaMarek23 - Czw 17 Gru, 2009 Twoj ziom sie nie popisal. W stanach rozne firmy kurierskie dzialaja bardzo dobrze.
Na przyklad kupujac caly duzy hamulec do Evo z Willwoda, doplacasz 15 usd i masz go na drugi dzien.martin.h - Czw 17 Gru, 2009
Bad-i napisał/a:
przyznam ze złapałem strasznego kurcze
tyle ludzi lata a tu doopa
Możesz zamówić usługę DHL. Odbiór w Chicaga i dostawa pod drzwi do Ciebie w 1 dzień. Ale to kosztuje dużo hajsu. I piszesz, że to prezent, wtedy jest szansa, że nie zapłacisz cła.Bad-i - Czw 17 Gru, 2009 Marek wiem, niestety gosc jest spalony u mnie.
martin.h - nie moge zaryzykowac tego jako przesylke do Europy. Musi byc ubezpieczona i wtedy automatycznie wala clo i podatekMichał - Pi± 18 Gru, 2009 co¶ czuje ...
też bym nie ryzykował
brylanty od gucciegoKonradMK - Pi± 18 Gru, 2009 moja siostra jest teraz w USA ale wraca dopiero pod koniec stycznia