To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - OGROMNA PROSBA

Barejka - Sob 12 Gru, 2009

Bad-i, nie ma opcji zeby paczka przyszla przed swietami w jeden dzien przez pol polszy :crazy:
Bad-i - Sob 12 Gru, 2009

Barejka napisał/a:
Bad-i, nie ma opcji zeby paczka przyszla przed swietami w jeden dzien przez pol polszy :crazy:

przeczytaj co napisałem, po pierwsze nie zaryzykuje (nie ze wzgledu na czas tylko na mozliwosc zgubienia), po drugie napisalem ze do Marka po to pojade ;)

Barejka - Sob 12 Gru, 2009

a to przepraszam, jeszcze sie do konca nie przebudzilem po wczorajszym dniu transportowca :*
Marek23 - Nie 13 Gru, 2009

Ok, Badi, potem Ci wysle adres... Przyjedz do Katowic Gtekiem to od razu odbiore zaplate za transport ;D
Bad-i - Nie 13 Gru, 2009

Marek23 napisał/a:
Ok, Badi, potem Ci wysle adres... Przyjedz do Katowic Gtekiem to od razu odbiore zaplate za transport ;D

ziom ty lepiej dawam mi ten adres bo jutro musze juz wszystko zalatwic

Bad-i - Czw 17 Gru, 2009

dobra panowie odkopuje, niestety moj ziom nie zdarzy doslac pudelka do Marka ktory wylatuje 20go z Colorado. Nadal szukam wylatujacych 21-23 z Chicago
M - Czw 17 Gru, 2009

Moze jakas stewardesa zalozy na udo pod spodniczkę i z dostaw± do domu dostaniesz
:rotfl:

Bad-i - Czw 17 Gru, 2009

mnie to juz nie smieszy :/
Anonymous - Czw 17 Gru, 2009

ziom dzi¶ rozmawiałem z jedna ale niestety nie leci już .... dzi¶ wróciła z NY - sorry
Bad-i - Czw 17 Gru, 2009

przyznam ze złapałem strasznego wkurwa :(

tyle ludzi lata a tu doopa

Marek23 - Czw 17 Gru, 2009

Twoj ziom sie nie popisal. W stanach rozne firmy kurierskie dzialaja bardzo dobrze.
Na przyklad kupujac caly duzy hamulec do Evo z Willwoda, doplacasz 15 usd i masz go na drugi dzien.

martin.h - Czw 17 Gru, 2009

Bad-i napisał/a:
przyznam ze złapałem strasznego kurcze :(

tyle ludzi lata a tu doopa

Możesz zamówić usługę DHL. Odbiór w Chicaga i dostawa pod drzwi do Ciebie w 1 dzień. Ale to kosztuje dużo hajsu. I piszesz, że to prezent, wtedy jest szansa, że nie zapłacisz cła.

Bad-i - Czw 17 Gru, 2009

Marek wiem, niestety gosc jest spalony u mnie.

martin.h - nie moge zaryzykowac tego jako przesylke do Europy. Musi byc ubezpieczona i wtedy automatycznie wala clo i podatek

Michał - Pi± 18 Gru, 2009

co¶ czuje ...

też bym nie ryzykował
brylanty od gucciego

KonradMK - Pi± 18 Gru, 2009

moja siostra jest teraz w USA ale wraca dopiero pod koniec stycznia