ze odbiorcami beda klienci noxa...mlodzi, dobrze zarabiajacy,
wyksztalceni ludzie
KonradMK - Czw 10 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
"bartoszkoldej", a to czy tam bedzie com czy pl to już jeden chój.
ja bym mu zapalił latarę w dach
www.koldej.ru jakoś tak lepiej wygląda, nikt się nie będzie śmiał (ze strachu) Jacek - Czw 10 Gru, 2009 Bad-i - Czw 10 Gru, 2009
Vlodarsky napisał/a:
zrób tak żeby mój Ojciec, Majka Ojciec i wielu innych ojców wpisując adres www w gógle od razu znaleźli to co potrzebują
niestety nie byłem z Waszymy starymi na dziwexach z Odlotów, ale jeżeli Twoj i Majka Ojciec są takimi jebakami jak Wy to zrobie dla nich zakładke na stronie Greg - Śro 16 Gru, 2009 Proponuję samo nazwisko .pl/.com.
Będzie krócej. Będzie łatwiej zapamiętać (tylko nazwisko a nie imię i nazwisko, a to już jedno mniej ). Będzie łatwiej zmieścić wszędzie.Bart - Pią 18 Gru, 2009 no i fajnego można mieć maila: imię@nazwisko.pl (.com)
mi - Pią 18 Gru, 2009 cwaniak...KonradMK - Pią 18 Gru, 2009 i można sprzedać takie konta innym ludziom o tym nazwiskuBad-i - Pią 18 Gru, 2009
Greg napisał/a:
Proponuję samo nazwisko .pl/.com.
Będzie krócej. Będzie łatwiej zapamiętać (tylko nazwisko a nie imię i nazwisko, a to już jedno mniej ). Będzie łatwiej zmieścić wszędzie.
niestety same nazwisko juz zajete jest
narazie mam klepniete bartosz.koldej.com i .plJacek - Pią 18 Gru, 2009 klepnij lepiej bez tej kropki miedzy imieniem a nazwiskiem.KonradMK - Pią 18 Gru, 2009 i wyjdzie bartoszko bej Jaco - Pią 18 Gru, 2009 imięnazwisko.pl /.com będzie chyba najbardziej uniwarsalne.. domyslam się że stronka będzie miała związek z rajdami ?Jacek - Pią 18 Gru, 2009
KonradMK napisał/a:
i wyjdzie bartoszko bej
cicho Bad-i - Pią 18 Gru, 2009
jacek czajka napisał/a:
klepnij lepiej bez tej kropki miedzy imieniem a nazwiskiem.
przepraszam, jest oczywiscie bez kropy czyli; bartoszkoldej.com i .pl
podobno jakas firma wykupila domeny na prawie wszystkie polskie nazwiska M - Pią 18 Gru, 2009 na najbardziej popularne