Wiec pytam:
dlaczego ktos z moderatorow ma prawo wyplacac mi falszywe latary?saxorulez - Pon 07 Gru, 2009 latary są wedle uznania, dla Ciebie jest specjalna wersja. Latary analne - chyba lubisz z tego co wiem.Janusz - Pon 07 Gru, 2009 eee chyba źle wiesz.... z tego co wiem to klej-mart woli francuskie klimaty
pug, renault.... taki rzeczy go jaraja... Niemy - Pon 07 Gru, 2009 widze dwie trzynastki anjas - Pon 07 Gru, 2009
Niemy napisał/a:
widze dwie trzynastki
Diagnoza jest prosta: syndrom Polańskiego.
Następny proszę!PieQt - Wto 08 Gru, 2009
anjas napisał/a:
Niemy napisał/a:
widze dwie trzynastki
Diagnoza jest prosta: syndrom Polańskiego.
Następny proszę!
dobre, dobreMarek23 - Śro 09 Gru, 2009 O jezu, ktory czerwony spadl stopien nizej w robocie i chcial sie poczuc wazny?M - Śro 09 Gru, 2009 To jest wymóg zeby za jakiś czas moć np dosponsorować jakiegos klubowicza w motorsporcie, troche malych kroczków ale wymaganych jest potrzebnych. w perspektywie patrząc na coś wiekszego.
Powoli sie starzejemy, wlosy wypadają, sikamy kropelkami i są pomysły zeby zrobić coś dobrego nie tylko dla siebie.Vlodarsky - Śro 09 Gru, 2009 ja myślałem sobie dlaczego na hh.org nie ma reklam ? mogły by być reklamy widoczne tylo dla postronnych z których można by było zasilić budżet klubowy (dofinansowanie track dayów, sprzętu pomiarowego, imprez klubowych, gadżetów)
to w nawiązaniu do rozwijania Maciek M - Śro 09 Gru, 2009 myslalem o tym, to nie jest zły pomysł.Jacek - Śro 09 Gru, 2009
Vlodarsky napisał/a:
ja myślałem sobie dlaczego na hh.org nie ma reklam ? mogły by być reklamy widoczne tylo dla postronnych z których można by było zasilić budżet klubowy (dofinansowanie track dayów, sprzętu pomiarowego, imprez klubowych, gadżetów)
106 - Śro 09 Gru, 2009
Vlodarsky napisał/a:
ja myślałem sobie dlaczego na hh.org nie ma reklam ?
chodzi o cos takiego?
k-mart - Śro 09 Gru, 2009 dobry pomysl, to inwestycja tej kasy w imprezy.
nikt z nas juz w niczym w miszczem swiata nie bedzie, lepiej przepic i sie posmiac Vlodarsky - Śro 09 Gru, 2009
k-mart napisał/a:
miszczem swiata nie bedzie
może niektórzy jednak chcieli by być jakimś mistrzem może nie świata ale np Polski k-mart - Śro 09 Gru, 2009 tylko taka propozycja, wiedzialem ze sie nie przyjmie