Młody Papież - Czw 19 Lis, 2009 no oglondnij oglondnijnox - Czw 19 Lis, 2009 Vag na ksenonach ma warwę lakieru a prawda jest taka że większo¶ć reflektorów można spokojnie polerować .Michał - Czw 19 Lis, 2009
eM napisał/a:
o qwa zapomnialem juz o tym co zrobił MAJK
no co
tak czarne że aż tramwaj nie zauważył
tutaj masz moje z civica reflektory, po polerceM - Czw 19 Lis, 2009 Daj fotkę dla potomnychJaco - Czw 19 Lis, 2009
Michał napisał/a:
[no co
tak czarne że aż tramwaj nie zauważył
pokaż foto na samochodzie Anonymous - Czw 19 Lis, 2009 Ja do siebie musiałem kupić nówki - wprawdzie zamiennik ale ¶wiec± o niebo lepiej niż stare...CHRZANEK - Nie 22 Lis, 2009 Proponuje założyć reflektory od hondy.
Będzie ładniej i szybciej M - Nie 22 Lis, 2009 Czy s± jakie¶ dedykowane ¶rodki do polorowania reflektorów z tworzywa sztucznego?
Tylko zeby efekt się utrzymał a nie ze po dwóch dniach znowu bedzie brzydkie.Janusz - Nie 22 Lis, 2009 a ja próbowałem papierem an mokro a potem pasta 3m, ale chyba zrobiłem to zbyt amatorsko bo efekt nie jest powalaj±cy Cartoon - Nie 22 Lis, 2009 http://autosol.pl/produktyspecjalne.html
SCRATCH REMOVER pasta do usuwania rys z tworzyw sztucznychGeKo - Nie 22 Lis, 2009 Janusz, bez polerki i g±bki to raczej ręcznie nie masz co walczyć.Janusz - Nie 22 Lis, 2009
Cytat:
Janusz, bez polerki i g±bki to raczej ręcznie nie masz co walczyć.
próbowałem ale taka do drewna i poza tym ze zaciapało mi pól komory silnika to nic nie dało wiec skończyłem ręcznie i to co mnie najbardziej wkurzało czyli taka dziwna warstwa zeszła... ale jak nowe nie wygl±daj± GeKo - Nie 22 Lis, 2009 to chyb oczywiste że trzeba przykryćAnonymous - Nie 22 Lis, 2009 ja w poprzednim aucie polerowałem sam i przednie i tylne reflektory i efekt był rewelacyjny!Rudello - Nie 22 Lis, 2009
Cytat:
Czy s± jakie¶ dedykowane ¶rodki do polorowania reflektorów z tworzywa sztucznego?
Tylko zeby efekt się utrzymał a nie ze po dwóch dniach znowu bedzie brzydkie.
S±, polecam użyć do tego polerki i g±bki. Co do utrzymania sie efektu to będzie tak trwał długo aż znowu sie nie zarysuj±. Wszystko zależy od ich użytkowania