W takim razie citroen robi same emeryckie samochody... Jakby nie patrzec w renault jest twingo,clio i megane sport. Ja jeszcze kiedys przytule nowe clio cup, a potem sie skoncentruje na passkach kombi tdi... Rozwojowy sprzet podrozniczy, to lubie k-mart - Śro 11 Lis, 2009 kubas - Śro 11 Lis, 2009
Ja jeszcze kiedys przytule nowe clio cup, a potem sie skoncentruje na passkach kombi tdi... Rozwojowy sprzet podrozniczy, to lubie
nie myśl tak bo w depreche popadniesz , ja kupiłem rodzinne kombi i clio 16v i jest gooodBarejka - Śro 11 Lis, 2009 Nie ma co plakac ja i tak mam xsi a nie gti Jacek - Czw 12 Lis, 2009
k-mart napisał/a:
w sumie mi to wisi.
jest tylko jedno gti: 205.
Jacek - Czw 12 Lis, 2009 kórwa teraz doczytałem że chodzi o 207 a już myślałem że o 205...uffff.lol lal lilCHRZANEK - Pią 13 Lis, 2009
Marek23 napisał/a:
skoncentruje na passkach kombi tdi... Rozwojowy sprzet podrozniczy, to lubie
Coś w tym jest Vlodarsky - Nie 15 Lis, 2009 ja po cichu mam nadzieję, że ds3 będzie w jakiejś wersji lepszej bo nowe c3 się nie zapowiada. Co do gti to moim zdaniem przynajmniej jeden z koncernu psa powinien robić auta tego typu. Po jaką cholerę inwestować w tego loeba skoro nie można się powołać jego nazwiskiem na jakiegoś zapier.dal.acza.