Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Wahacz do saxolota!
kaco_d - Śro 02 Wrz, 2009 no właśnie tak chyba zrobie
chop ty mos racje:) plan jest taki ze trza to nawiercić 8,5 i nagwintować 10 i przykręce na kleju:D i nie ma chu.ja we wsi:D pytanie tylko czy w stabilizatorze mi sie taka dziura zmieści bo zostało tam niewiele miejsca:/ hmmm może by tak dospawać nową blache? Anonymous - Śro 02 Wrz, 2009 Zmieści się . Ja wierciłem chyba 9 ,ale nie pamiętam dokładnie - śruba 10.
Dwie foty z pamiętnej akcji -
Młody Papież - Śro 02 Wrz, 2009 masz takie piękne dłonie Anonymous - Śro 02 Wrz, 2009 To nie moje
Gwintowanie to ciężka praca i trzeba się zmieniać PGmaster - Śro 02 Wrz, 2009 Ja uzywam czegos takiego. Wierci sie dziure, potem to sie wkreca (ma odwrotny gwint) i wykreca
PG, takie COŚ nazywa się WYKRĘTAK kaco_d - Śro 02 Wrz, 2009 no i pieknie dupnie zajebiaszczo i wszystko jasne:DPGmaster - Śro 02 Wrz, 2009
Dżon napisał/a:
przecież wiem, że to nie Twoje... tak mi się poprostu przypomniało
PG, takie COŚ nazywa się WYKRĘTAK
No wiem W aukcji jest napisane...
A dokladnie jest to wykretak gwintowany... bo sa i wbijane kaco_d - Czw 03 Wrz, 2009 ma ktos patent jak wyciagnac stabilizator???
a tak wogóle to już mam 2 sruby ukrecone z jednej i drugiej strony:D naaaaaaajsAnonymous - Czw 03 Wrz, 2009 Stabilizator jest na wieloklinie i po odkręceniu czy też zerwaniu śrub powinien normalnie wyjść .kaco_d - Czw 03 Wrz, 2009 no właśnie sruby te od stabilizatora mam zerwane obie:/
te plastikowe zaslepki odkrecone i chu.ja ani z jednej ani z drugiej strony nie da sie tego ruszyć
no way jestem w czarnej dupieAnonymous - Czw 03 Wrz, 2009 czyli belka nie była dawno rozbierana... jedyne wyjście to NAPIER.DALANIE, ale z głową, tak żeby niczego nie uszkodzić
zalej to jakimś odrdzewiaczem, ale nie wd-40 bo to kupa jest, najlepiej rost-off z wurthakaco_d - Czw 03 Wrz, 2009 lajtowo to napierd.alałem i ani mm sie kufno nie ruszyło
gadejmed! nooo i wd cztedziesciiiii tez było w uzytku i kufno nr 2
miejsce do napirzdżania jest ograniczone:/
załamke bede miał jak wymontuje całą belke i sie okaże ze czopy i inne tego typu są do wymiany...bo jak sie za to zabrałem to z zewnatrz jest zle
sruby cos za lajtowo sie ukrecają hehe albo jak mam max powerAnonymous - Czw 03 Wrz, 2009 Zaspawaj to w cholere kaco_d - Pią 04 Wrz, 2009 no wlasnie było juz zaspawane:) i wytrzymało 2dni i jeb ciul dup i pozamiatane...