ICE - In Car Entertainment - Włam na konto poczty,facebooka!!!
Barejka - Sob 29 Sie, 2009 mialem taki sam problem z gronem tylko obstawiam ze to znajomy mial dostep do wszystkich kto sie loguje u mnie na wsi jak jeszcze byla mapka na gronie bylem zaznaczony na drugim koncu polski, a po tym jak udalo mi sie wejsc na grono znalazlem sie dokladnie w tym miejscu na mapce co mieszkam juz nie wspominam ze w forach ktore przegladam pojawily sie tematy o gejah itp zmienilem haslo raz wykasowalem fora na drugi dzien to samo pozniej jak kolejny raz zmienilem haslo bylo ok.
W czym masz neta? Raczej tu bym szukal Gaydek - Sob 29 Sie, 2009 Oskar, ogarnij się z tym bajzlem, bo krowy i kozy trzeba wydoić i papryczkę zebrać z pola .OSKAR - Sob 29 Sie, 2009 Hahahahaha
Chuj z tym facem.Wazneijsza poczta dla mnie!!!
Majk to fakt ze latam,ale nie kumam jak mozna podsluchac??
Wczoraj jeszcze dzialalo wszystko jak bylem w domu i wyszedlem i komp byl wylaczony w domu.Ja z sasiadem mamy jedno wifi.
A dzisiaj juz kicha i nic nie dziala.
Na NK zmienilem haslo ostatnio i moze dlatego nie mam zablokowanej.Anonymous - Sob 29 Sie, 2009 a miałes jedno hasło do obu kont pocztowych?
i takie samo przypomnienie na obu?
mój typ to włam przez przypomnienie, może miałeś coś zbyt oczywistego...OSKAR - Sob 29 Sie, 2009 NIee mialem inne przypomnienia.
Ale dlaczgo tez na face sie nie moge zalogowac?? I grono konto usuniete.czyli ewidentnie ktos mnie skasowal przez znajomosc hasla.Michał - Sob 29 Sie, 2009 pytanie:
Jak mam na imie
odpowiedź:
wontrupkaAnonymous - Sob 29 Sie, 2009 Jeśli włamał sie na poczte to mógł użyc przypomnienia hasła w facebooku i gronie na emailOSKAR - Sob 29 Sie, 2009 Dokladnie tak mysle,ze tak zrobil.Nie musial znac hasel wystarczy,ze mial dostep do poczty i finito
FUCK!!!!Anonymous - Sob 29 Sie, 2009 a jakie jest teraz ustawione pytanie? może damy rade sie włamać ponownie Barejka - Nie 30 Sie, 2009 AndreXSi, bez jaj, choojh w grono, ale poczta to wazniejsze sprawy anjas - Nie 30 Sie, 2009 Oskar,
kiepska sprawa, ale moim zdaniem powinieneś przede wszystkim:
- odezwać się do administratora konta pocztowego i spróbować odzyskać swoje konto
- złożyć doniesienie na policji. Włamanie na konto pocztowe to przestępstwo. Kradzież tożsamości na innych serwisach społecznościowych też jest ścigana.
- pomyśl, czy nie miałeś w poczcie jakichś informacji, które pozwalałyby temu kto włamał się na konto mocniej Cię oskubać - np. czy nie było gdzieś hasła do konta bankowego etc. Jeśli tak to szybko blokuj swoje konto, żeby nie stracić jeszcze więcej
No i jeszcze jedno, napisz czy w tych wszystkich serwisach, do których się włamano miałeś to samo hasło. Bo jedna mozliwość jest taka, że ktoś właśnie włamał się do poczty i dalej już poszło, a druga możliwość jest taka, że miałeś to samo hasło, ktoś je złamał/zdobył/wykradł (np. ktoś ukradł bazę danych z jakiegoś trzeciego serwisu, w którym byłeś zalogowany i miałeś to samo hasło co w poczcie, facebooku, gronie).
Generalnie współczuję, bo to naprawdę poważna sprawa.Jakarti - Nie 30 Sie, 2009 facebook twoj jest.
kombinuj z ta inna podpowiedzia misiek.. i moze tak sie uda.
ja tez pare razy przez przypadek z nudow odkrylem podpowiedzi na inne konta ale nigdy wlamu nie zrobilem moze komus sie nudzilo jeszcze bardziej..
kiedys dowiadywalem sie rowniez na roznych forach hakerskich czy wlam na np onet jest trudny.. nie jest banalem ale do mega trudnych nie nalezy..OSKAR - Nie 30 Sie, 2009 Z administratorem poczty juz rozmawialem i zablokowali mi moje konto zeby nikt nie wszedl.
Teraz musze im wyslac formularz zmiany hasla z moim xsero dokumentu i mi przywroca nowe haslo.
Z facem to nie wiem jeszcze co i jak bo nie ma do nich kontaktu w polsce chyba a jedyny mail jaki dostalem od nich,bo pisalem,to po angielskiemu mi napisali,ze potrzebuja wiecej informacji mimo,ze napisalem im jaki jest problem.
Dziwne bo maja nawet zakladne w pomocy,ze jak jestes pewien,ze ktos sie wlamal do ciebie i poznal twoje haslo to zeby pisac,ale gowno mi pomogli.
Jak odzyskam konto pocztowe to może uda mi sie to naprawic przez przypomnienie na maila.
Grona na pewno juz nie mam
Zobaczymy,wazne ze poczte moge odzyskac.Reszta to wali mnie bo sobie moge na nowo zalozyc,ale poczta jest wazna bo to prywatna od chyba 8 lat!!!OSKAR - Nie 30 Sie, 2009 Anjas wiem,ze to przestepstwo jest.
Mialem rózne hasla,ale do kazdego portalu ten sam e-mail.
Wiec jak ktos mi sie wlamal na poczte to tam juz byly podane maile rejestracyjne do portali z logionem i haslem,wiec wszystko na talezu juz bylo podane.
Poczta zablokowana jest na pewno.
Zobaczymy jak to ogarne to wtedy walcze dalej.
Na szczescie nie mam nic podanego do kont bankowych czy cos takiego.Jedynie wyciagi mi z konta na maila przychodzily.
Ale tego konta akurat nie uzywam od kilku miesiecy i moze ze 2 zeta tam mam anjas - Nie 30 Sie, 2009 zgłoś to na policję, serio