na dokreconej 4ce na herberta w kierunku obwodnicy:D
coo? na tym długim zakręcie (zjeździe na obwodnice) ? fak ja tam zawsze 3-ką jadę. nie weszłem Młody Papież - Śro 26 Sie, 2009 to wpadniejcie kiedyś na nocne upalanie do Kato Bart - Śro 26 Sie, 2009 ten tylko o tych narkotykachKarQ - Śro 26 Sie, 2009 Miałem kiedyć VA z C20XE fakt jeździło to dobrze, ale nie bardzo mogłem to porównać do B16A1/A2.
Znajomy miał z Civica 4g D16A9 130KM i mnie opitalał jak chciał.
Astra jest trochę lżejsza, ale nie na tyle żeby rywalizować z B16A2 w jajku - takie moje zdanie.Stacho - Śro 26 Sie, 2009 chyba że jajko kolegi ade to niezły trup że Asterix go objeźdza..pit - Śro 26 Sie, 2009
OSKAR napisał/a:
Ech ta japońska technologia A nie bylo jakiegos zakretu w okolicy ???
Wszystkie B16 które spotkałem jeździły na moim poziomie, serie oczywiscie.ade - Śro 26 Sie, 2009
fydi napisał/a:
ade napisał/a:
na dokreconej 4ce na herberta w kierunku obwodnicy:D
coo? na tym długim zakręcie (zjeździe na obwodnice) ? fak ja tam zawsze 3-ką jadę. nie weszłem
mowimy o tych 2ch zakretach, ktore sa zaraz za skrzyzowaniem z nowosadecka, najpierw w prawo, przez skrzyzowanie ze swiatlami i pozniej w lewo, do nastepnego skrzyzowania
jesli o tych myslisz to lata praktyki:D do niedoszlej zony jezdzilem tak przez 5 lat jak nic, dzien w dzien
z checia bym sie sprawdzil z jakimis sprawnym vti... ale to chyba nie to forum:P
ogolnie to jak cos ja zawsze chetny na kreske:d wkoncu jak czasy na torze pokazuja skrecac nie umie:PM - Śro 26 Sie, 2009
ade napisał/a:
z checia bym sie sprawdzil z jakimis sprawnym vti... ale to chyba nie to forum:P
ogolnie to jak cos ja zawsze chetny na kreske:d wkoncu jak czasy na torze pokazuja skrecac nie umie:P
Na nastepnym trackdayu z checie sie z toba ustawie na kreske,
a co do czasów na torze to brakuje Ci samokrytyki ade - Śro 26 Sie, 2009
eM napisał/a:
ade napisał/a:
ogolnie to jak cos ja zawsze chetny na kreske:d wkoncu jak czasy na torze pokazuja skrecac nie umie:P
Na nastepnym trackdayu z checie sie z toba ustawie na kreske,
a co do czasów na torze to brakuje Ci samokrytyki
no chyba mi nie brakuje?? jestem pelny samokrytyki, przeciez pisze, ze nie umie za to mimo, ze na wprost potrafi kazdy to ja jakos potrafie lepiej M - Śro 26 Sie, 2009 aaa "nie umiem" rozumiem...michool_vt - Śro 26 Sie, 2009
ade napisał/a:
za to mimo, ze na wprost potrafi kazdy to ja jakos potrafie lepiej
agrii bizon - Śro 26 Sie, 2009
ade napisał/a:
z checia bym sie sprawdzil z jakimis sprawnym vti
jak bys przejezdzal przez uć to ci zalatwie z takim ustawke seria seria, ale wszystkie dzaponskie kluby z lodzi chlastaja sie skad on wzial taki egzemplarz...k-mart - Śro 26 Sie, 2009 Z Lodzi jestes, a Mabza znasz?bizon - Śro 26 Sie, 2009 musialbym zobaczyc go od tylu wypietego, to moze bym poznal fydi - Czw 27 Sie, 2009
Cytat:
mowimy o tych 2ch zakretach, ktore sa zaraz za skrzyzowaniem z nowosadecka, najpierw w prawo, przez skrzyzowanie ze swiatlami i pozniej w lewo, do nastepnego skrzyzowania
jesli o tych myslisz to lata praktyki:D do niedoszlej zony jezdzilem tak przez 5 lat jak nic, dzien w dzien