To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - gsi 16v vs civic b16a2

fydi - Śro 26 Sie, 2009

ade napisał/a:
na dokreconej 4ce na herberta w kierunku obwodnicy:D

coo? na tym długim zakręcie (zjeździe na obwodnice) ? fak ja tam zawsze 3-ką jadę. nie weszłem :(

Młody Papież - Śro 26 Sie, 2009

to wpadniejcie kiedyś na nocne upalanie do Kato :faja: xD
Bart - Śro 26 Sie, 2009

ten tylko o tych narkotykach
KarQ - Śro 26 Sie, 2009

Miałem kiedyć VA z C20XE fakt jeździło to dobrze, ale nie bardzo mogłem to porównać do B16A1/A2.

Znajomy miał z Civica 4g D16A9 130KM i mnie opitalał jak chciał.

Astra jest trochę lżejsza, ale nie na tyle żeby rywalizować z B16A2 w jajku - takie moje zdanie.

Stacho - Śro 26 Sie, 2009

chyba że jajko kolegi ade to niezły trup że Asterix go objeźdza..
pit - Śro 26 Sie, 2009

OSKAR napisał/a:
Ech ta japońska technologia :) :) :) A nie bylo jakiegos zakretu w okolicy :) :) ???

xD

Wszystkie B16 które spotkałem jeździły na moim poziomie, serie oczywiscie.

ade - Śro 26 Sie, 2009

fydi napisał/a:
ade napisał/a:
na dokreconej 4ce na herberta w kierunku obwodnicy:D

coo? na tym długim zakręcie (zjeździe na obwodnice) ? fak ja tam zawsze 3-ką jadę. nie weszłem :(

mowimy o tych 2ch zakretach, ktore sa zaraz za skrzyzowaniem z nowosadecka, najpierw w prawo, przez skrzyzowanie ze swiatlami i pozniej w lewo, do nastepnego skrzyzowania
jesli o tych myslisz to lata praktyki:D do niedoszlej zony jezdzilem tak przez 5 lat jak nic, dzien w dzien :/

z checia bym sie sprawdzil z jakimis sprawnym vti... ale to chyba nie to forum:P
ogolnie to jak cos ja zawsze chetny na kreske:d wkoncu jak czasy na torze pokazuja skrecac nie umie:P

M - Śro 26 Sie, 2009

ade napisał/a:
z checia bym sie sprawdzil z jakimis sprawnym vti... ale to chyba nie to forum:P
ogolnie to jak cos ja zawsze chetny na kreske:d wkoncu jak czasy na torze pokazuja skrecac nie umie:P

Na nastepnym trackdayu z checie sie z toba ustawie na kreske,
a co do czasów na torze to brakuje Ci samokrytyki :rotfl:

ade - Śro 26 Sie, 2009

eM napisał/a:
ade napisał/a:

Na nastepnym trackdayu z checie sie z toba ustawie na kreske,
a co do czasów na torze to brakuje Ci samokrytyki :rotfl:

no chyba mi nie brakuje?? jestem pelny samokrytyki, przeciez pisze, ze nie umie :faja: za to mimo, ze na wprost potrafi kazdy to ja jakos potrafie lepiej :rotfl:

M - Śro 26 Sie, 2009

aaa "nie umiem" rozumiem...
michool_vt - Śro 26 Sie, 2009

ade napisał/a:
za to mimo, ze na wprost potrafi kazdy to ja jakos potrafie lepiej :rotfl:
agrii :]
bizon - Śro 26 Sie, 2009

ade napisał/a:
z checia bym sie sprawdzil z jakimis sprawnym vti

jak bys przejezdzal przez uć to ci zalatwie z takim ustawke :) seria seria, ale wszystkie dzaponskie kluby z lodzi chlastaja sie skad on wzial taki egzemplarz...

k-mart - Śro 26 Sie, 2009

Z Lodzi jestes, a Mabza znasz?
bizon - Śro 26 Sie, 2009

musialbym zobaczyc go od tylu wypietego, to moze bym poznal ;D
fydi - Czw 27 Sie, 2009

Cytat:
mowimy o tych 2ch zakretach, ktore sa zaraz za skrzyzowaniem z nowosadecka, najpierw w prawo, przez skrzyzowanie ze swiatlami i pozniej w lewo, do nastepnego skrzyzowania
jesli o tych myslisz to lata praktyki:D do niedoszlej zony jezdzilem tak przez 5 lat jak nic, dzien w dzien :/

dobra dobra to nie to .uff :D