http://www.allegro.pl/ite...d_stan_bdb.html
Tu nie trza - jeśli to tenBarejka - Sob 15 Sie, 2009 OOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Barejka - Sob 15 Sie, 2009 Qarwa spuznilem sie Anonymous - Sob 15 Sie, 2009 Haha 1:1 Janusz - Sob 15 Sie, 2009 ten stożek nie może dobrze działac ale saxo jest piękne na żywo, widziałem parę razy.... tylko dziwił mnie zawsze brak lotki z tyłuitr 911 - Sob 15 Sie, 2009
p106rallye napisał/a:
ten stożek nie może dobrze działac ale saxo jest piękne na żywo, widziałem parę razy.... tylko dziwił mnie zawsze brak lotki z tyłu
_
Da to to
Dlatego w dziale kupie jest ogłoszenie, że szukam dolotu! Ma wprawdzie dopływ powierza tą rurą, ale i tak ma za ciepło
Autko było robione z tyłu (zresztą z przodu też) całe malowane, ale dramatu nie ma:) Proste, płyta bardzo dobrze wygląda.
Ta lotkę pewnie stracił w "przygodzie"Anonymous - Sob 15 Sie, 2009 przyjedz do nas to zrobimy jakiś dolot itr 911 - Sob 15 Sie, 2009
Marcel 08 napisał/a:
przyjedz do nas to zrobimy jakiś dolot
No jak nikt gotowca w dobrej cenie nie zaproponuje to na pewno skorzystam 106 - Sob 15 Sie, 2009
Janusz napisał/a:
ten stożek nie może dobrze działac
ja tak mialem i dzialalo kaco_d - Sob 15 Sie, 2009
itr 911 napisał/a:
p106rallye napisał/a:
ten stożek nie może dobrze działac ale saxo jest piękne na żywo, widziałem parę razy.... tylko dziwił mnie zawsze brak lotki z tyłu
_
Da to to
Dlatego w dziale kupie jest ogłoszenie, że szukam dolotu! Ma wprawdzie dopływ powierza tą rurą, ale i tak ma za ciepło
Autko było robione z tyłu (zresztą z przodu też) całe malowane, ale dramatu nie ma:) Proste, płyta bardzo dobrze wygląda.
Ta lotkę pewnie stracił w "przygodzie"
auto nie było całe malowane z przodu tym bardziej
akurat wiem bo to było moje dawne saxo ale wygladało inaczej...itr 911 - Sob 15 Sie, 2009
kaco_d napisał/a:
akurat wiem bo to było moje dawne saxo ale wygladało inaczej...
Może nie za twoich czasów malowane, ale malowane na bank!
Tyłeczek i cała prawa strona w tym przedni prawy błotnik (nawet troszkę szpachelki jest tu i tam) był malowany, ale tak jak mówiłem jest dobrze kaco_d - Sob 15 Sie, 2009
itr 911 napisał/a:
kaco_d napisał/a:
akurat wiem bo to było moje dawne saxo ale wygladało inaczej...
Może nie za twoich czasów malowane, ale malowane na bank!
Tyłeczek i cała prawa strona w tym przedni prawy błotnik (nawet troszkę szpachelki jest tu i tam) był malowany, ale tak jak mówiłem jest dobrze
tyłeczek był malowany przed moimi czasami, gość zaparkował w tyłku ale reszta to chyba rzeczywiście kolega nie ogarnął.itr 911 - Sob 15 Sie, 2009 z przodu to tylko prawy narożnik, ale to kosmetyka samo poszycie. Dzwona raczej nigdy nie miał bo podłoga nie ruszana i podłużnice tez nie tykane więc jest ok
Oj widze, że saksofon przez wiele rąk przeszedł, ale ogólnie to chyba dobre ręce były bo autko naprawdę zadbane OSKAR - Sob 15 Sie, 2009 Wszystko zawsze w praniu wychodzi