Ja bym jechał aż bym ich nie dogonił Żeby ich upokorzyć do cna
Cytat:
trzeba bylo ciuli zdublowac
nie rozumiem ...
Zrobili wam coś złego ? Sam Poll napisał że spoko byli, ale generalnie zjebka, na polaczka ...
Sorry, ale żenada. Jak wam dom okradną to
.
i do kochanej policji odrazu
Poll - fajna akcja ...Bart - Czw 06 Sie, 2009 k-mart - Czw 06 Sie, 2009 hehehee zacna akcja
Coz, nabyja insignie opc, i nawet 996 turbo nie da rady na kretym!Bad-i - Czw 06 Sie, 2009
Michał napisał/a:
Sorry, ale żenada. Jak wam dom okradną to
.Obrazek
i do kochanej policji odrazu
sorry Majk ale to co napisałeś jest z doopy. Mnie oyebali 3 razy, a pedały na komendzie nic nie zrobiły (za każdym razem sprawa była zamknięta w 3 tygodnie) - nie wspomne o komentarzach ze najlepiej wynając pokoj policjantowi to bedzie bezpieczniej.Marek23 - Czw 06 Sie, 2009
Cytat:
Zrobili wam coś złego ?
Mi w chu.j razy...Jakarti - Czw 06 Sie, 2009 temat jest o pojezdzawce z policjantami.
jesli chcecie pogadac o doswiadczeniach zwiazanych z tym jak policja funkcjonuje to zapraszam do osobnego tematu.206 Gti - Czw 06 Sie, 2009 Uważam, że Policji należy sie szacunek - dlatego, że nawet nie macie pojęcia z jakimi medami oni za nas szarpią.
Jestem z Majkiem - zgadzam sie nim ! Bart - Czw 06 Sie, 2009
206 Gti napisał/a:
Uważam, że Policji należy sie szacunek - dlatego, że nawet nie macie pojęcia z jakimi medami oni za nas szarpią.
taka praca, ziom, sami sobie ją wybrali.Michał - Czw 06 Sie, 2009 heheh
specjalnie tak napisałem
Cytat:
Uważam, że Policji należy sie szacunek - dlatego, że nawet nie macie pojęcia z jakimi medami oni za nas szarpią.
dzięki
Mi nic złego nie zrobilil
koniec OT206 Gti - Czw 06 Sie, 2009
bart napisał/a:
taka praca, ziom, sami sobie ją wybrali.
Właśnie z tego powodu należy im sie szacunek. Nie wiem czym sie zajmujesz ale zakładam sie ze nie słyszysz 30 razy dziennie:
Medna
Pies
Ku4@%
ku4@%@
pie42%@
je#@$@
itp.Bad-i - Czw 06 Sie, 2009 moze ktos wydzielic ten watek o "dobrych" policjantach - z checia bym jeszcze cos dopisal ale nie bede robil OTCHRZANEK - Czw 06 Sie, 2009 Ciekawe czy Insignia jest tak samo dobra jak Vectra ???
Podejrzewam że jest lepsza ze względu na dostepny napęd 4x4.
W takim razie Poll zostałby dogoniony zanim by wogóle następił pościg.
Dobrze Polll ze to pokazałeś.
Ten film obrazuje nam jak daleko naszym "popierdółom" do prawdziwej technologii WRC skrytej pod eleganckim garniturem samochodu rodzinnego.
Prawda K-mart ???Stf - Czw 06 Sie, 2009
polll napisał/a:
to 3.2 z dwiema suszarami
last queszczyn. a ju siur ? ;>polll - Czw 06 Sie, 2009 Stf, tak na bank w lublinie sa 2.8 t i 3.2 biturbo to byla ta mocniejsza
a tak ogolnie po calej akcji 106 stala kolo vectry i vectre mozna bylo ogladac ale ja mialem wiecej chetnych na ogladanie samochodu niz policja heheheh
do vectry siadaja tez ludzie bez przeszkolenia... takze... sami wiecie... ci co mnie ścigali mieli byc tymi lepszymi hehehe