Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] Yaris TS II może być uszkodzony
rasta - Pon 20 Lip, 2009
pcs napisał/a:
ostatnio nawet gdzies sie sprzedawal zestaw hamulcowy taroxa z takiego yarka demo tarox za male pieniade (chyba stawal w 32 metry na tym).
Hehe dobre , to kumpla Yaris po lekkim wciśnięciu hebla stawał ale bokiem Anonymous - Pon 20 Lip, 2009 Na nemeckich portalach tylko jedna sztuka uszkodzona i w dodatku w 5 furtkach - http://suchen.mobile.de/f...de&pageNumber=1Jacek - Pon 20 Lip, 2009 no właśnie też szukałem tam, jakoś mało tego ale dziękuję Piotruśsaxorulez - Pon 20 Lip, 2009 jacek czajka,
bierz tego w 5D i już nie bedziesz musiał oklejać Jacek - Pon 20 Lip, 2009 poczekam na trzy furtki jednakMłody Papież - Pon 20 Lip, 2009 ja tu wczoraj się meczyłem bez kluczyków żeby przytargać Supre dla Ciebie... a Ty Yarka szukasz? będzie wprdol!mi - Pon 20 Lip, 2009 GeKo - Pon 20 Lip, 2009
pcs napisał/a:
ale nowy yaris ts to sie do skrecania nadaje tak jak hilux ...
to moze juz poszukac yarisa 1 ts, masa chociaz niewielka, ostatnio nawet gdzies sie sprzedawal zestaw hamulcowy taroxa z takiego yarka demo tarox za male pieniade (chyba stawal w 32 metry na tym).
Mój kumpel rok temu opisywał tym Yarkiem jakiś rajd, po jednym z hamowań musiał se bełta puścić CHRZANEK - Pon 20 Lip, 2009 Nieeeeee, no to jest żenujace...
...naprawde k-mart - Pon 20 Lip, 2009 a czemu nie Panda 100HP?CHRZANEK - Pon 20 Lip, 2009
k-mart napisał/a:
a czemu nie Panda 100HP?
Bo to jeszcze nie ten etap.ade - Wto 21 Lip, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Hmmmmmm
Zasadniczo aygo to też niby nie jest do upalania - a w rękach Jacka czyni cuda, więc nie będe nic mówił dopóki nie zobacze Czajki w akcji.
Coś czuje że sie okaże że TS skreca, hamuje i przyspiesza ...
akurat 107ka (czyli aygo) prowadzi sie naprawde sympatycznie, yarisem jezdzilem zwyklym i horror:D moze ts jakos lepiej sie prowadzi ale watpie...:d do tego on ma chyba 1,8 motor??Jacek - Wto 21 Lip, 2009 zwykłym yarisem też jeździłem i nie wiem gdzie ten horror, ale niech ci będzie, w każdym razie chodzi o wizerunek marketingowy dla firmy a i ja przy okazji z tego kożystam, (skręca, sręca, nie skręca, pojeździmy zobaczymy!)Anonymous - Wto 21 Lip, 2009 Colta Tanio sprzedam !! GeKo - Wto 21 Lip, 2009 Austriackie gadanie, będzie guma, będzie zawias będzie skręcać. EVO też wygląda jak sedan co nie skręca.