anjas - Wto 07 Lip, 2009 się gra się ma k-mart - Wto 07 Lip, 2009 mysle ze taki ml 55 amg wykreci lepszy czas na n-ringu od 106 nox - Wto 07 Lip, 2009 ale daj go na ciasny techniczny tor 106 go zrobi na wstecznym ade - Wto 07 Lip, 2009
nox napisał/a:
ale daj go na ciasny techniczny tor 106 go zrobi na wstecznym
autostradzie blizej do ringu;]k-mart - Wto 07 Lip, 2009 pierdole, kupuje coswortha kabryjo!Jakarti - Wto 07 Lip, 2009 mysle, ze ogarnal tylko dlatego ze ma wiecej systemow niz koni w pugu.. a jak amg to moze troche utwardzony i juz.. jakby nie patrzec to kawal skurwysynskiego samochodu a nie zwykly suv.. roznica wieku tez znaczna wiec krotko mowiac - oszukiwal Gaydek - Wto 07 Lip, 2009 Miałem kiedyś podobnie, ale jechałem przed SUV-agresorem. Dwa ciasne zakręty, ograniczenie do 50, jechałem chyba 80, bez wielkiego stresu a on siedział na zderzaku tak, że myślałem, że mi w dupę wjedzie. Doszedł mnie na zakręcie i nie odpuścił.rasta - Wto 07 Lip, 2009 To w krainie cuchnących serów można tak szybko jeździc
Gratki dla Merca pP - Wto 07 Lip, 2009
Gaydek napisał/a:
bez wielkiego stresu a on siedział na zderzaku tak,
tylko kej miał odwrotnie.. to on siedział na zderzaku wielkiego suwa!Gaydek - Wto 07 Lip, 2009 No no, przecież czytałem. Ja byłem zaskoczony tym, co zobaczyłem we wstecznym lusterku. Keja zaskoczył widok przez przednią szybę.Stf - Wto 07 Lip, 2009 sorry key ale nie widzę w tej sytuacji nic dziwnego... nowy gruby czterołap na dobrym zawieszeniu i gumkach - to nie to samo co toyota 4 runner czy ssangjung hjumung... nie znam się na mercach ale amg chyba potrafi dzisiaj robić sztywny zawias i dobre hamulce... do tego szybszy łuk...
poza tym dobra guma w odpowiedzniej szerokości do skręcania to podstawa. myślę że 205/50 u Ciebie pasowałoby w sam raz.Michał - Wto 07 Lip, 2009
Cytat:
205/50
strasznie szeroko ...
ja miałem 195/45/15 i było już szerokoStf - Wto 07 Lip, 2009
Michał napisał/a:
ja miałem 195/45/15 i było już szeroko
obcierało ?Młody Papież - Wto 07 Lip, 2009 nie szerokość a jakość dziewczyny ej! Michał - Wto 07 Lip, 2009
Stf napisał/a:
Michał napisał/a:
ja miałem 195/45/15 i było już szeroko
obcierało ?
nie. nawet na dystansach nie obcierało
tylko to strasznie szeorka opona jak na taką mase i gabaryty samochodu. Oczywiscie, moge się mylić ...