Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Sprzedam] Kompletny zewstaw turbo do Forda Focusa
michool_vt - Czw 02 Lip, 2009 ejj a to jest duzo(wiela/tej) uzywane?
ile $ strojene tego ?
<buziaczki>rasta - Czw 02 Lip, 2009 Niewiele polatało, więcej przeleżało. Z drogiej strny jedyny zużywający się tu element to turbosprężarka, ale ona jest igła stan.
A strojenie to już sprawa indywidualna. Sprzedawca dorzuca właściwie w gratisie SMT7, ale ja osobiście pakował bym jakieś Standalone jeśli nie chcemy żeby korba opuściła silnik tym bardziej że turbulum ma potencjał i szybko wstaje Bad-i - Czw 02 Lip, 2009 drugie pytanie; czy to Evo co zostanie kilka dlugosci to z Markiem na pokladzie czy k-martem ??rasta - Czw 02 Lip, 2009 Bad-i, a twoje Clio i Pug kiedyś wreszcie zaczną jeździć?Bad-i - Czw 02 Lip, 2009
rasta napisał/a:
Bad-i, a twoje Clio i Pug kiedyś wreszcie zaczną jeździć?
pug jezdzi codziennie Janusz - Czw 02 Lip, 2009 kurcze, moze tak wziąć foke szymlorek - Czw 02 Lip, 2009 sprzedam okazyjnie, chcesz? Anonymous - Czw 02 Lip, 2009 ja sprzedam też, mój jest ładniejszy i 3d szymlorek - Czw 02 Lip, 2009
AndreXSi napisał/a:
ja sprzedam też, mój jest ładniejszy i 3d
ŚIJ !
Mój był pierwszy zaoferowany, wybierz mój shrek ! Janusz - Czw 02 Lip, 2009 łeee wy macie 1.8 rasta - Czw 02 Lip, 2009 1.8 się nadaje do tarcia chrzanu MoRToN - Czw 02 Lip, 2009 a co chrzanek na to ?M - Czw 02 Lip, 2009 U mnie w hitlerze silniki do wycieraczek maja 1.8 CHRZANEK - Czw 02 Lip, 2009
rasta napisał/a:
1.8 się nadaje do tarcia chrzanu
Jeszcze słowo i wstane do Ciebie.
Uważaj bo wiem gdzie mieszkasz !!!