saxorulez - Śro 24 Cze, 2009 Oskar a Ty nie pracujesz w jakiejś firmie loguistycznej? nie macie tam placu jakiegoś?Jakarti - Śro 24 Cze, 2009
saxorulez napisał/a:
Oskar a Ty nie pracujesz w jakiejś firmie loguistycznej? nie macie tam placu jakiegoś?
taczki nie potrzebuja duzego placu..CHRZANEK - Śro 24 Cze, 2009 Wieczorami Plac Piłsudskiego jest pusty.
Logistycznie świetne miejsce - samo centrum.Anonymous - Śro 24 Cze, 2009 np. pierwsze co mi przychodzi na myśl .... nie jest duży ale fajną próbę można tam ustawić
Piaseczno ....
na tyłach IMOLI ....
dawny teren AAA Auto ....
zoabcz y2b Mrożek/Gliński Rally Piaseczno SL1Maciusiowy - Śro 24 Cze, 2009
MoRToN napisał/a:
jacek czajka napisał/a:
eM-u po upalaniu
MoRToN, widzę, że paintem władasz biegle...to się chwali MoRToN - Śro 24 Cze, 2009
Maciusiowy napisał/a:
MoRToN napisał/a:
jacek czajka napisał/a:
eM-u po upalaniu
MoRToN, widzę, że paintem władasz biegle...to się chwali
Ganiam niejakiego JMK !Vlodarsky - Śro 24 Cze, 2009 ciąg dalszy tematu w tych tematach
nie wiem czemu tak ale robię odnośniki w jednym miejscu co by się nie pogubić Greg - Śro 24 Cze, 2009 Byłem dziś na Imoli i tego placu już chyba nie ma, o ile nie pomyliłem go z jakimś innym. Kiedyś bylem tam zimą i moze mi sie cos pochrzanilo, ale ten plac za szlabanem ktory jest miedzy Puławska a Imola jest rozkopany.Anonymous - Nie 28 Cze, 2009 aaaa właścnie fajny plac jest pomiedzy legionowem a nieporętem .... jakaś szkoła bezpiecznej jazdy - tam można by uderzyć !!!!