HydePark - Renowacja Felg - dobrze & tanio, co polecacie?
KonradMK - Wto 23 Cze, 2009 Podjechałem na ul. Instalatorów gdzie 08pss oddaje felgi do renowacji, diagnoza - 3 felgi do prostowania, cena: 400 pln
Jeszcze mi mówi koleś że 20 pln dopłaty za koło bo opony ciężkie do zdejmowania
Zapłacę bo mi zależy na czasie a tu jest blisko i od ręki, ale kurwa ceny z dupy. Gdybym miał felgi do prostowania i spawania to pewnie by wzięli 500 pln za felgę
Dziś wieczorem napiszę czy się opłacało.PiTT - Wto 23 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
Podjechałem na ul. Instalatorów gdzie 08pss oddaje felgi do renowacji, diagnoza - 3 felgi do prostowania, cena: 400 pln
Jeszcze mi mówi koleś że 20 pln dopłaty za koło bo opony ciężkie do zdejmowania
Zapłacę bo mi zależy na czasie a tu jest blisko i od ręki, ale kurcze ceny z dupy. Gdybym miał felgi do prostowania i spawania to pewnie by wzięli 500 pln za felgę
Dziś wieczorem napiszę czy się opłacało.
1. 400 zł za prostowanie 3 felg czy to cena za renowację wszystkich + 3 do prostowania?
2. co Ty za opony masz? aaaa... pewnie takie bez powietrza jak w wózkach, w sumie na grubo poszedł projekt i poza dmuchanym pałacem możesz też wjechać na tor z samochodzikami KonradMK - Wto 23 Cze, 2009 400 pln to samo prostowanieJanusz - Wto 23 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
400 pln to samo prostowanie
to z nich chyba 8 miałeś.....:) ja kiedyś jak w japońsko-angielsko dziadowozie zgiąłem felgę i zawiozłem do prostowania to mi koleś 25 zł powiedział
aha żeby nie było, to dużo zgięta nie była, ale opona poszła na śmietnik bo rozcięło ja, a po wyprostowaniu nic nie biło M - Wto 23 Cze, 2009 Kondziu chyba przepłacił troszkuMichał - Wto 23 Cze, 2009 e tam przeplacił
malowanie 4 15' na biało
prostowanie 2
zrobienie ubytków w jednej
cena = 400 zł
tam gdzie pitt mi poleciłJanusz - Wto 23 Cze, 2009 taaa tyle ze Ty jeszcze malowałeś 4 felgi...;p a on tylko prostuje i taka sama kasa Michał - Wto 23 Cze, 2009 no tak tak, napisałem Janusz - Wto 23 Cze, 2009 a nie, to w sumie masz racje.... tanio go policzyli... KonradMK - Wto 23 Cze, 2009 I taka jeszcze uwaga: w biurze u nich wisi informacja, która w skrócie mówi, że jak oni coś spier.dolą to ci doliczą kasę za naprawę (np pęknie im przy prostowaniu felga). dla mnie to po chuju jest już na maksa. w ten sposób można wydębić każdą kasę i nie ponosić żadnej odpowiedzialności. trochę żałuję że tam pojechałem.Janusz - Wto 23 Cze, 2009 dzown do nich ze jak jeszcze nie zaczęli to żeby nie zaczynali bo nie chcesz i jużKonradMK - Wto 23 Cze, 2009 dam im szansę, jeśli mam jechać pod warszawę żeby zaoszczędzić 50 pln to mi się nie opłaca bo nie mam czasu po prostu.Rudello - Wto 23 Cze, 2009 ale majk placil za 15` a kondziu pewnie za 19`
malowalem u nich 15 na czarno i tez policzyli 40zł drozej niz w cenniku bo cennik to podobno ceny "od"KonradMK - Wto 23 Cze, 2009 ja nie maluję tylko prostuję. dzwoniłem do gościa i powiedział że tak zjebane są że trzeba będzie dospawać aluminium więc teraz rozumiem skąd ta cena. po prostu nie wystarczy wyprostować bo będą za duże ubytki. dobre fury miał na placu więc liczę, że to dobry warsztat.Janusz - Wto 23 Cze, 2009 to jak trzeba ciąć i spawać to inna gadka Kondziu