Jaco - Sob 06 Cze, 2009 Fajna taka Hondzina ale jednak szukam dalej VTS .. może u gebelsów się coś znajdzie jak w naszym pięknym kraju nie ma godnego saxofona..Anonymous - Nie 07 Cze, 2009 nox ..... Oskar .....
bo kupilem już auto i $$$ potrzebuje a szkoda zeby ktoś obcy wziął bo dobry egz. jest k-mart - Nie 07 Cze, 2009 to ja mam pytanie:
dlaczego na pokrywce glowicy jest zdarty lakier?M - Nie 07 Cze, 2009
k-mart napisał/a:
to ja mam pytanie:
dlaczego na pokrywce glowicy jest zdarty lakier?
W silnikach zaawansowanych techniczne farba nienadąża za materiałemk-mart - Nie 07 Cze, 2009 aha.
czy to znaczy ze zaraz caly zacznie sie rozpadac??
M - Nie 07 Cze, 2009
k-mart napisał/a:
aha.
czy to znaczy ze zaraz caly zacznie sie rozpadac??
ty tłumoku Anonymous - Nie 07 Cze, 2009 auto chyba jednak zostaje w rodzinie .... bedzie nim śmigać moja mama, bo szkoda mi sprzedać bo stan jest IDEALNY więc chyba po temacie ....M - Pon 08 Cze, 2009 Wiec chyba zamykam,,,, tzn mysle ze zamykam a forum pomysli ze zamkneło Bart - Pon 08 Cze, 2009 jestem pewien, że temat jest zamknięty KonradMK - Pon 08 Cze, 2009 Pomyślałem że otworzęWalle - Pon 08 Cze, 2009 w sumie chyba dobrze, w końcu VTI to spoko auto, więc po co zamykać martin.h - Śro 10 Cze, 2009 Marcel, jak w końcu z tą Hondą bo nie wiem czy dawać namiary?OSKAR - Śro 10 Cze, 2009 Hania u rodzicow zostaje z tego co ostatnio slyszalem.Michał - Śro 10 Cze, 2009 jeszcze NIC nie wiadomo
Martin - wlasnie gadałem z marcelem . Narazie cisza, nic nie przekazuj nikomu. Jutro sie wszystko okaże106 - Śro 10 Cze, 2009 to juz wiem czemu tyle czasu mial zajete