iQ - Śro 03 Cze, 2009 Male sprostowanie: auto ma sluzyc tez do jazdy na codzien i upalania na torze, etc wiec raczej zawias beton odpada na polskich drogach Chyba jednak pozostalo mi czekac pare miesiecy i zaczac poszukiwania saxo/106.
Bardzo dziekuje wszystkim!KarQ - Śro 03 Cze, 2009 Szukaj teraz 106 XSI Michał - Śro 03 Cze, 2009 rozmowa podąża w złym kierunku
Z saxo/106 którym ja jedziłem do pracy w garniaku, po bułki, na tor bo miał pełną elektryke, dobry sound w srodku, klime schodzimy do mega wydmuszek Anonymous - Śro 03 Cze, 2009
KarQ napisał/a:
Szukaj teraz 106 XSI
?Barejka - Śro 03 Cze, 2009
KarQ napisał/a:
Szukaj teraz 106 XSI
tak tak teraz szukaj Xsi
jak auto moje jeszcze jezdzilo to mam taki dialog z czeskiem w jakiesj starej vectrze siedzileismy na miescie w dobrej miejscowce i koles puszcza marchewy z felicji 1.6 turbo a tamte moski mowia ze chca sie scigac, pytamy czym? Oni ze corsa gsi, to ja wysadzam lape z auta i mowie ze jak sie moge z nimi zlapac, pyta sie czym, mowie ze peugeot 106. on taki bialy? ja mowie ze tak, a wszyscy jednoglosnie ze my z Toba nie chcemy
dlatego bierz xsi bedzie lepsze od gsi i do tego na tora bardziej sprawdzone KarQ - Śro 03 Cze, 2009
AndreXSi napisał/a:
?
odp:
Barejka napisał/a:
dlatego bierz xsi bedzie lepsze od gsi i do tego na tora bardziej sprawdzone
Anonymous - Śro 03 Cze, 2009 Nie no, jeżli ma budżet to niech bierze saxo/s16Jacek - Czw 04 Cze, 2009 a jak nie ma budżetu to niech bierze do ryja Anonymous - Czw 04 Cze, 2009 agri, agreeiQ - Czw 04 Cze, 2009
jacek czajka napisał/a:
a jak nie ma budżetu to niech bierze do ryja
budzet bedzie
Chyba mozna zamknac, dowiedzialem sie tego czego chcialem M - Czw 04 Cze, 2009 ooo prosze bardzo kolega tez na jedynym słusznym systemie pracuje pP - Czw 04 Cze, 2009 w sensie??michool_vt - Czw 04 Cze, 2009
pP napisał/a:
w sensie??
pP - Czw 04 Cze, 2009 no i? widziałem logo, ale nie znam? saxorulez - Czw 04 Cze, 2009 pp nie spamuj tyle... domyśle się skoro to nie logo MS ani MAC to co pozostało?