k-mart - Nie 31 Maj, 2009 no to ladnie! Wierzyc sie nie chce ze ta r5 jeszcze jezdzi...
Marcel, pw.k-mart - Nie 31 Maj, 2009 Swoja droga strasznie szkoda ze Marcel zmienil styl opisow z rajdow.
Kiedys byly takie klasyki:
"Wyyebalismy na pelnej bombie, 1 brak trakcji ciach ciach i 2 wchodzi, nie wyhamowalem i niestety straty.
Pozniej podcialem rekawem wyyebalo nas troche. Trzeba bylo odrabiac wiec pelen atak wszystko ide."
Bad-i - Nie 31 Maj, 2009 super, ale sie ciesze. Wielkie gratulacje. Oby tak dalej, Marcel pomysl o tym RII OSKAR - Nie 31 Maj, 2009 No i piknie,ale z tego co widze to 4 w generalce to tez mistrz Anonymous - Nie 31 Maj, 2009 wiec po ..... niestety SP słabo BARDZO słabo, bo jak już barto napisał nawroty dno .... gdyż po pierwsze primo kierownik nie lubi ich robić w lewo i chyba klocki z tyłu się skończyły...
najważniejsze,że wypracowali¶my sobie "bezpieczn±" przewagę nad 2 zawodnikiem w klasie i udało się utrzymać 1 miejsce.
Dziękuje Barto za BDBDBDBDBDBDBDB pilotaż i odbierz pucharki Anonymous - Nie 31 Maj, 2009 Oficjalnie
6 w klasyfikacji generalnej 1 w klasie 4
Wynik życia
Bad-i i co mi obecnie po RII ... nie mam budżetu niestety ani auta Anonymous - Nie 31 Maj, 2009 ciut się zmęczyła pi±tunia .... teraz pora na małe SPA
kubas - Nie 31 Maj, 2009 chyba ktos zgubil grill albo sie przegrzewalo i zdjeliscie co ?Anonymous - Nie 31 Maj, 2009 zdjeli¶my CHRZANEK - Pon 01 Cze, 2009
kubas napisał/a:
chyba ktos zgubil grill
Marcel 08 napisał/a:
zdjeli¶my
Bedzie siatex ??Cartoon - Pon 01 Cze, 2009
CHRZANEK napisał/a:
kubas napisał/a:
chyba ktos zgubil grill
Marcel 08 napisał/a:
zdjeli¶my
Bedzie siatex ??
Ja tam bym proponował nerki z BMW Anonymous - Pon 01 Cze, 2009
CHRZANEK napisał/a:
kubas napisał/a:
chyba ktos zgubil grill
Marcel 08 napisał/a:
zdjeli¶my
Bedzie siatex ??
jest tak http://www.forum.hothatch...p=232491#232491Anonymous - Pon 01 Cze, 2009 grzech - Czw 04 Cze, 2009 Gratulacje !!! super wynik Michał - Czw 04 Cze, 2009
ale nudy w pracy