Anonymous - Czw 21 Maj, 2009 cholera pracuje a chetnie bym się pojawił Jacek - Czw 21 Maj, 2009
Marcel 08 napisał/a:
cholera pracuje a chetnie bym się pojawił
do 19 będzię tam sie działo, więc masz cały dzieńMichał - Czw 21 Maj, 2009 marcel pracuje do 20 pcs - Czw 21 Maj, 2009 Pawnowie nikt nie jest chetny za 100zl odkupic miejsce? grupa 3 jest dla hot aut do 99 roku, saxo ph1 tez sie lapie ?Anonymous - Czw 21 Maj, 2009 myslałem, żeby wziąc wolne ale wczoraj zadzwonił do mnie prezes AK Centrum, że 29.06 robimy BK przez Rallye Legionowo 30-31.05 a to dla mnie w tym roku priorytet .... a myślałem, że zobacze mi mi - Czw 21 Maj, 2009
Marcel 08 napisał/a:
myślałem, że zobacze mi
ehhhh - też bym poruchał
W nagrodę mi choć kopertę wyślij, bo wyrazów się zbliża, a nie mam czym jeździć Młody Papież - Czw 21 Maj, 2009
pcs napisał/a:
Pawnowie nikt nie jest chetny za 100zl odkupic miejsce? grupa 3 jest dla hot aut do 99 roku, saxo ph1 tez sie lapie ?
a Ty już napewno nie ogarniesz fura??? chłopaki się za mało starają?!?!
ja się zastanawiałem czy jakby co nie wziąć miejsca od Ciebie... ale chyba się nie wyrobie z pugiemJacek - Czw 21 Maj, 2009 ty pało do lania dawaj, siedź i rób w tym garażu i jedziesz, dzidaaaaa
potem znowu będzie pier.olił przez pół roku "czemu ja nie pojechałem?"
masz miejscówkę za 100 zł, kurna stary dawaj........!martin.h - Czw 21 Maj, 2009
Dżon napisał/a:
ja się zastanawiałem czy jakby co nie wziąć miejsca od Ciebie... ale chyba się nie wyrobie z pugiem
A jakbyś pojechał Skodą, dla fun'u Maciusiowy - Czw 21 Maj, 2009 zapytam ponownie: to kto w końcu będzie Młody Papież - Czw 21 Maj, 2009 nie mam NW na Skode poza tym... ma być upał... jakby było jakoś bardziej ślisko to bardzo chętnie :)
Maciusiowy... napewno będzie troche osób... i tak nie ma to znaczenia kto co napisze...albo nie wszsycy napiszą, albo nie wszyscy przyjadą Maciusiowy - Czw 21 Maj, 2009
Dżon napisał/a:
albo nie wszsycy napiszą, albo nie wszyscy przyjadą
w sumie racja - ja postaram się byc Mieliśmy podjechac z kumplem 'classic' golfem, ale niestety wystąpiła awaria
jacek, który w generalce? martin.h - Sob 23 Maj, 2009 Kilka fotek z dzisiejszego TrackDay'a:
A na koniec Porsche, które chciało latać:
ps - Sob 23 Maj, 2009 Widze, ze pogoda dopisala. Fajne auta. Ta scierka mnie zawsze powala.
Jak ta porszawa to zrobila?? Jakieś wyniki naszych były??