Nie mozna, dobrze wlasnie widac jaka kultura panuje w kregu ludzi z airride
kurwa a kto zaczął debilną dyskusję? Podśmiechuyek jeden PiTT lenarowiecPiTT - Pon 11 Maj, 2009 tak na poważnie
wyjmij cieciu ten wujowy zawias i wsadź normalny jak biały człowiek
z tym wynalazkiem nikt Ci fury nie kupi, a w szczególności jak zobaczy w bagażniku generator jak w dmuchanym pałacuAnonymous - Pon 11 Maj, 2009 eee A moj moj był na temat
tak na poważnie
wyjmij cieciu ten wujowy zawias i wsadź normalny jak biały człowiek
z tym wynalazkiem nikt Ci fury nie kupi, a w szczególności jak zobaczy w bagażniku generator jak w dmuchanym pałacu
ale to ma swój urok, zawias zawsze można zmienić. jak się nie uda nic wykombinować to jak mówiłem na spocie mam kompletny zawias ze springami za darmoPiTT - Pon 11 Maj, 2009
a co sprzedaje najsłynniejszy medalik świata... tego brakowało u Kondzia na lusterku Anonymous - Pon 11 Maj, 2009 Nasz Klient Nasz Pan , a tak na serio to Ja tu tylko Sprzątam M - Pon 11 Maj, 2009
PiTT napisał/a:
a w szczególności jak zobaczy w bagażniku generator jak w dmuchanym pałacu
Ide odcedzic kartofle bo prawie sie zmoczyłem jak to przeczytałem KonradMK - Pon 11 Maj, 2009
będzie jak koleś odpowie na razie możesz dostać lenary PiTTa Michał - Pon 11 Maj, 2009 temat miesiąca
nie usmiałem sie tak dawno
psi ząbek, pitt lenarowiec ......
o ja jebye ....
anjas - Wto 12 Maj, 2009 wow...
aż nie mam siły zamknąć Bad-i - Wto 12 Maj, 2009
Michał napisał/a:
temat miesiąca
nie usmiałem sie tak dawno
psi ząbek, pitt lenarowiec ......
o ja jebye ....
czy to oznacza ze zaraz w temacie bedzie jeszcze Lenny ?? lenny - Wto 12 Maj, 2009 no właśnie chciałem nawiązac - wara od tej zacnej ekskluzywnej i limitowanej marki... lenary są QL
a dmuchany pałac mnie zabił:)Anonymous - Wto 12 Maj, 2009 wy tu pierdolicie a ja sie z tym dziś lekko użerałem chujost.wem i pewnie się skończy tak, ze to wyjeb.iemy z auta KonradMK - Wto 12 Maj, 2009 no cóż, jeśli poxilina nie poczyni cudów to wkładamy serię M - Wto 12 Maj, 2009 tak czy siak to nie bedzie skrecac