Anonymous - Pią 08 Maj, 2009 Tak, znam ziomów, mają ciekawego busika
Serio to golfem kombi diesel bez turbo martin.h - Pią 08 Maj, 2009
AndreXSi napisał/a:
Serio to golfem kombi diesel bez turbo
A nie taniej na rowerze z przyczepką?mi - Pią 08 Maj, 2009 na kamilurowerze? Zmęczy się chłopak...Anonymous - Pią 08 Maj, 2009
martin.h napisał/a:
A nie taniej na rowerze z przyczepką?
Szybciej na pewno, ale nie mam przyczepki do roweru strick - Pią 08 Maj, 2009
AndreXSi napisał/a:
ale nie mam przyczepki do roweru
To wezmiesz na pukiel Bart - Pią 08 Maj, 2009 pwlukp - Pią 08 Maj, 2009 kurde mój kierowca był dziś w Mikołowie i wracał na pusto Bart - Pią 08 Maj, 2009 łał, clio sport z własnym kierowcą strick - Nie 10 Maj, 2009
lukp napisał/a:
był dziś w Mikołowie
A co tam robił na tym zadupiu? Bart - Nie 10 Maj, 2009 jeśli wracał na pusto to pewnie coś tam wyładował M - Nie 10 Maj, 2009 Mikołów to bardzo fajna miejscowosc, kiedys jechalem ale staly wszedzie same merce i juz straciłem nadzieje ze odnajde Patiego Anonymous - Pon 11 Maj, 2009 Bobra, jadę jutro do Żywca po tą belkę
I teraz pytanie do miejscowych: jaką trasę najlepiej obrać? jadę a4 do katowic i później zjeżdżam na bielsko? słyszałem że jakieśtam zjazdy są remontowane, tak więc nie wiem co i jak...Anonymous - Pon 11 Maj, 2009 W Kato jest remontowany węzeł murckowska i musisz uważać ,żeby nie przejechać zjazdu na Bielsko.A później do Bielska czysta droga.W Bielsku jest też remontowana droga na Kraków ,Żywiec ,ale są tablice z objazdem.Anonymous - Pon 11 Maj, 2009 A zjazd na bielsko jest przed czy po tym węźle?martin.h - Pon 11 Maj, 2009 Przygotuj się tylko na stanie w korku przed zjazdem na Bielsko, dziś rano (9:00) był korek od węzła mikołowskiego (jakieś 2 km).