Tomcat - Pon 04 Maj, 2009 Chętnie bym pojechał, ale w niedziele jadę SMT i nie wydole dwóch imprez w jeden weekend...Jacek - Pon 04 Maj, 2009 to wpadaj na oglądare!nox - Pon 04 Maj, 2009 Ładny podpis jacku Jacek - Pon 04 Maj, 2009
nox napisał/a:
Ładny podpis jacku
a dziękować dziękować nox - Pon 04 Maj, 2009 Dobra co do Sprintu aparat już czeka baterie naładowane auto zatankowane
Miło było by sie przywitac z tymi które będą obojętnie czy z zawodnikami czy oglądaczami jakieś . Jak będzie ustalone jakieś miejsce godzina czy coś dajcie znać k-mart - Pon 04 Maj, 2009 jest juz jakas lista zgloszen?Młody Papież - Pon 04 Maj, 2009 http://sites.google.com/s...ra/i-oes-sprintJacek - Pon 04 Maj, 2009 na liście jestem aygolotem ale jade miniakiem Marek23 - Pon 04 Maj, 2009
matt napisał/a:
Marek23, co żeś zrobił clióweczce?
Troszkę rozbita z przodu, nic poważnego, na szczęście jest AC.
nox napisał/a:
Miło było by sie przywitac z tymi które będą obojętnie czy z zawodnikami czy oglądaczami jakieś .
Nie wiem o co Ci chodzi stary. Ja się z nikim nie witam, przyjeżdżam umytym samochodem, robię fotki, trochę jeżdżę i bez słowa jadę do domu To taki żart-aluzja
Spoko, zgadamy się ziom.
Kej, ja jadę bardzo delikatnie, obecnie nie skręcam, jestem słąby, więc raczej wyniku nie będzie.Jacek - Pon 04 Maj, 2009 nie perdol!!!nox - Pon 04 Maj, 2009 Jak Marek mówi że jedzie spokojnie to ja tym bardziej tam muszę być k-mart - Pon 04 Maj, 2009
Marek23 napisał/a:
Kej, ja jadę bardzo delikatnie, obecnie nie skręcam, jestem słąby, więc raczej wyniku nie będzie.
A ile jest przejazdow??Jacek - Pon 04 Maj, 2009 3 tszy k-mart - Pon 04 Maj, 2009 to dwa mozna zapoznawczo a 3-ci o zycie michool_vt - Pon 04 Maj, 2009
k-mart napisał/a:
to dwa mozna zapoznawczo a 3-ci o zycie
kej tu kazdy trzeba isc o zycie!! lud patrzy!! to zobowiązuje