Greg - Pon 27 Kwi, 2009 Temat postu: Re: Punto vs Porsche GT3
Kamilbike napisał/a:
juz mielismy z ziomem do domu wracac
Uuuu.... Ostra jazda miała być grana? U Ciebie czy u niego?
Kamilbike napisał/a:
kolo nawet nie zmienil wyrazu twarzy, caly czas taka sama mina, zero pokazania emocji.
Myślę, że gdybyś też miał furę za pierdylion debilarów i dostał w dupę od Punto to byś miał kamienną twarz i nie pokazywał uczuć publicznie. Wypłacze się w poduszkę, spoko.
PS Widziałem takie białe turbo w sobotę w Arkadii, ale miało inne felgi.
Kamilbike - Pon 27 Kwi, 2009 Ale to nie bylo Turbo tylko GT3 Turbo to juz raczej bym nie pojechal bo ma prawie 80KM wiecejGreg - Pon 27 Kwi, 2009
Kamilbike napisał/a:
Ale to nie bylo Turbo tylko GT3 Turbo to juz raczej bym nie pojechal bo ma prawie 80KM wiecej
Fakt, zamotałem się, nie wiem czemu ale czytając Twojego posta wydało mi sie że mowa o turbo, ślepy jestem. M - Wto 28 Kwi, 2009 Czy to jest topic o graniu w forze albo o obudzeniu sie z przez Kamila z reką w nocniku?
Kamilbike - Wto 28 Kwi, 2009 Nie wiem o co Ci chodzi?saxorulez - Wto 28 Kwi, 2009 o to że ostro odjechano od tematu i jest pierdolenie o szopenie
jak to zwykle w internecieKamilbike - Wto 28 Kwi, 2009 To juz chyba kazdy powinien sie przyzwyczaic ze na kazdy temat 70% wypowiedzi to OT Zawsze mozna zamknac, ja plakac nie bede, bo swoje madrosci juz przelalem na 'papier' i wiecej nie musze pisac M - Wto 28 Kwi, 2009 nie, od dzisiaj bedziemy za to bićPieQt - Wto 28 Kwi, 2009 mogę pierwszy Greg - Czw 30 Kwi, 2009 Widziałem dziś rzeczone GT3, wygląda srogo.