To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Test drive part I

Peter - Czw 27 Kwi, 2006

Oltcit Club
Niemy - Czw 27 Kwi, 2006

nieeeeee, Kia Rio :)

podobno jest baaardzo dynamiczna :p

Loko - Czw 27 Kwi, 2006

A ja wiem ja wiem czym saxorulez będzie powoził. Bedzie to 206 RC :D
Vlodarsky - Czw 27 Kwi, 2006

Nowy matiz z silnikiem 0,7 ???? no powieeeedz
saxorulez - Pią 28 Kwi, 2006

nie.. :P
ps - Pią 28 Kwi, 2006

mini cooper works?

albo nie - C4vts!

Anonymous - Pią 28 Kwi, 2006

saxorulez napisał/a:
na forum jest jedno podobne

Już ktoś powiedział że chyba MCS Works - chyba ze w Klubie jest inny rarytas ;)

saxorulez - Pią 28 Kwi, 2006

odpowiedz juz padła ale nie powiem co to.. sam doczekać isę nie mogę. Jest to pełny HATCH i do tego HOT
Peter - Pią 28 Kwi, 2006

to jednak Oltcit
anjas - Pią 28 Kwi, 2006

gdyby ktoś jednak po teście saxorulez`a zdecydował się na zakup Colta CZT to jest jeden tani na otomoto:

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1053995

uszkodzony, ale cena moim zdaniem całkiem atrakcyjna... Chyba że się nie znam :D

Anonymous - Pią 28 Kwi, 2006

generalnie jak na turbo powinno to lepiej latac moim zdaniem,

a ciekawe jak to chodzi w zakretach jak jest jeszcze pare cm wyzsze od yarka hmmmm,,

Niemy - Pią 28 Kwi, 2006

anjas napisał/a:
gdyby ktoś jednak po teście saxorulez`a zdecydował się na zakup Colta CZT to jest jeden tani na otomoto:

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1053995

uszkodzony, ale cena moim zdaniem całkiem atrakcyjna... Chyba że się nie znam :D

no to fakt-jesli zawieszenie nie bedzie bardzo rozwalone to cena calkiem calkiem jak za takie auto

choc i tak wyglada jak autobus :P

pcs - Pią 28 Kwi, 2006

po zakretach wlasnie jezdzi tak sobie ale z calym szacunkiem Lukasz to na prostej ze startu seryjnego vtsa pozamiata a z rolowanego to juz nie mowie. Ten colt poza niezla moca ma sporo momentu dostepnego od stosunkow niskich obrotow a wazy bardzo malo jak na nowoczesne produkcje ok 1030kg (e.g. mini wazy ponad 1200kg). Podejzewam ze ta waga niska to w zwiazku z wymaganiami producenta blizniaczego modelu - Smarta for4.
saxorulez - Pon 01 Maj, 2006

sugerujesz że taki Colt pozamiata Saxo.. nie wiem jak z seryjnym (ale myśle że nie da rady) bo z moim to napewno nie ma szans.. poruwnywałem go do mojego samochcodu bo dawno nie jeżdziłem seryjnym saxo.

Co do elastyczności są to tylko odczucia za kierownicą i były one takie jak napisałem.. auto sprawia wrażenie wolnego a turbo zaczyna pompować dosyć pózno ale mozliw jest że nadrabia gdy już złapie ciśnienie. Cięzko dokładnie oceniac samochód z samej jazdy.. bez żadnych pomiarów i porównań.. ja mam krótszą skrzynie przez co zupełnie inaczej patrze teraz na elastyczność.. :D

Pozdrawiam
serdecznie
z całym szacunkiem
itd saxorulez :D

anjas - Pon 29 Sty, 2007

odgrzewam kotleta, bo sobie pomyslałem, że może ten test wrzucilibysmy na stronkę. Co ty na to Łukasz?