Peter - Czw 27 Kwi, 2006 Oltcit ClubNiemy - Czw 27 Kwi, 2006 nieeeeee, Kia Rio
podobno jest baaardzo dynamiczna Loko - Czw 27 Kwi, 2006 A ja wiem ja wiem czym saxorulez będzie powoził. Bedzie to 206 RC Vlodarsky - Czw 27 Kwi, 2006 Nowy matiz z silnikiem 0,7 ???? no powieeeedzsaxorulez - Pią 28 Kwi, 2006 nie.. ps - Pią 28 Kwi, 2006 mini cooper works?
albo nie - C4vts!Anonymous - Pią 28 Kwi, 2006
saxorulez napisał/a:
na forum jest jedno podobne
Już ktoś powiedział że chyba MCS Works - chyba ze w Klubie jest inny rarytas saxorulez - Pią 28 Kwi, 2006 odpowiedz juz padła ale nie powiem co to.. sam doczekać isę nie mogę. Jest to pełny HATCH i do tego HOTPeter - Pią 28 Kwi, 2006 to jednak Oltcitanjas - Pią 28 Kwi, 2006 gdyby ktoś jednak po teście saxorulez`a zdecydował się na zakup Colta CZT to jest jeden tani na otomoto:
uszkodzony, ale cena moim zdaniem całkiem atrakcyjna... Chyba że się nie znam Anonymous - Pią 28 Kwi, 2006 generalnie jak na turbo powinno to lepiej latac moim zdaniem,
a ciekawe jak to chodzi w zakretach jak jest jeszcze pare cm wyzsze od yarka hmmmm,,Niemy - Pią 28 Kwi, 2006
anjas napisał/a:
gdyby ktoś jednak po teście saxorulez`a zdecydował się na zakup Colta CZT to jest jeden tani na otomoto:
uszkodzony, ale cena moim zdaniem całkiem atrakcyjna... Chyba że się nie znam
no to fakt-jesli zawieszenie nie bedzie bardzo rozwalone to cena calkiem calkiem jak za takie auto
choc i tak wyglada jak autobus pcs - Pią 28 Kwi, 2006 po zakretach wlasnie jezdzi tak sobie ale z calym szacunkiem Lukasz to na prostej ze startu seryjnego vtsa pozamiata a z rolowanego to juz nie mowie. Ten colt poza niezla moca ma sporo momentu dostepnego od stosunkow niskich obrotow a wazy bardzo malo jak na nowoczesne produkcje ok 1030kg (e.g. mini wazy ponad 1200kg). Podejzewam ze ta waga niska to w zwiazku z wymaganiami producenta blizniaczego modelu - Smarta for4.saxorulez - Pon 01 Maj, 2006 sugerujesz że taki Colt pozamiata Saxo.. nie wiem jak z seryjnym (ale myśle że nie da rady) bo z moim to napewno nie ma szans.. poruwnywałem go do mojego samochcodu bo dawno nie jeżdziłem seryjnym saxo.
Co do elastyczności są to tylko odczucia za kierownicą i były one takie jak napisałem.. auto sprawia wrażenie wolnego a turbo zaczyna pompować dosyć pózno ale mozliw jest że nadrabia gdy już złapie ciśnienie. Cięzko dokładnie oceniac samochód z samej jazdy.. bez żadnych pomiarów i porównań.. ja mam krótszą skrzynie przez co zupełnie inaczej patrze teraz na elastyczność..
Pozdrawiam
serdecznie
z całym szacunkiem
itd saxorulez anjas - Pon 29 Sty, 2007 odgrzewam kotleta, bo sobie pomyslałem, że może ten test wrzucilibysmy na stronkę. Co ty na to Łukasz?