Anonymous - Sob 04 Lip, 2009 a do czego to auto ma służyć bo to też ważneOSKAR - Sob 04 Lip, 2009 Zwykle osobowe z kratka i tyle.
Maja służyć do jeżdżenia i to wszystko
Panowie kto zna wie i pracuje i poda mi najlepsza ofertę??Jakarti - Nie 05 Lip, 2009
OSKAR napisał/a:
Panowie kto zna wie i pracuje i poda mi najlepsza ofertę?
Panowie,
kto ma, da i zaplaci?
ja yebie oskar chcesz kupic samochod i nawet nie wiesz jaki to jak ktos ma Ci przedstawic oferte na niego?
ogolne zasady znajdziesz w Internecie OSKAR - Nie 05 Lip, 2009 Kurna Jaka dobrze wiem jaki, ale chce uzyskać rade w jakiej firmie i jaki rocznik,a ty od razu zacieszka.
Chce się dowiedzieć od kogoś kto brał leasing i może mi poradzi.nie chodzi o jeden samochód i raczej nie nowy z salony.
Zastanów się najpierw a później się śmiej z innych i pisz rzeczy nic nie znaczące.
Tyle.
Dla mnie można zamknąć ten temat bo to i tak nie ma sensu.Jakarti - Nie 05 Lip, 2009 Michal znany jako Lachim zajmuje sie leasingiem. jego spytaj to na pewno Ci pomoze.
i nie zacieszam sie z Ciebie tylko napisalem, ze troche malo konkretnie podchodzisz do sprawy. nie fosz sie od razu.k-mart - Nie 05 Lip, 2009 pare dni temu ogladalem w salonie clio sport cup.
mocno sie zajaralem i zastanawialem nad sensem takiego leasingu.
problem w tym, ze mi sie kazdy samochod po kilku miesiacach nudzi OSKAR - Nie 05 Lip, 2009
Cytat:
i nie zacieszam sie z Ciebie tylko napisalem, ze troche malo konkretnie podchodzisz do sprawy. nie fosz sie od razu.
Zacieszasz i tyle
Dobra uderzam do Lachima.Danke
Cytat:
problem w tym, ze mi sie kazdy samochod po kilku miesiacach nudzi
Wiesz Key mi sie kazdy znudzi jak ne bedzie to taki jaki chce Ale niestety taki plan mamy we firemie ,ze musimy wziąć leasing i tyle.Taki life.A ja i tak wiem,ze nie bede zajarany tym samochodem Anonymous - Nie 05 Lip, 2009 Z tego co mi wiadomo,to wydaje mi się ,że leasing na używane samochody jest mało korzystny i się nie opłaca.OSKAR - Nie 05 Lip, 2009
p106rallye napisał/a:
Z tego co mi wiadomo,to wydaje mi się ,że leasing na używane samochody jest mało korzystny i się nie opłaca.
Też tak slyszalem.
Tylko problem taki,ze nie mam zamiaru brac leasingu na samochod za 100 tysi i wiecej k-mart - Nie 05 Lip, 2009
OSKAR napisał/a:
Wiesz Key mi sie kazdy znudzi jak ne bedzie to taki jaki chce
po przejechnaniu paru tys km kazdy samochod sie nudzi
przynajmniej ja tak mam saxorulez - Nie 05 Lip, 2009 a saxo sprzedane?Michał - Nie 05 Lip, 2009
Cytat:
po przejechnaniu paru tys km kazdy samochod sie nudzi
vts ...
Cytat:
a saxo sprzedane?
więcej zdjęć na maila. Nie odpisuje na maila
nikt się nie śmiejeOSKAR - Nie 05 Lip, 2009
saxorulez napisał/a:
a saxo sprzedane?
saxo jeszcze nie bo celowo cena zaporowa
Ale mysle,ze jak sie uda z leasingiem jakos to pewnie zostanie poki co.A jak nie to sprzedam za tyle za ile powinienem k-mart - Nie 05 Lip, 2009
Michał napisał/a:
vts ...
mam teraz przeciez, tylko 106vts, juz mi sie znudzil
taki nowy sport cup strasznie by mi pasil, leasing na 24miechy jest finansowo osiagalny
No ale 2 lata tym samym sprzetem, nie wiem martin.h - Nie 05 Lip, 2009 k-mart, kup sobie Evo nie znudzi Ci się