To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Mors VS Corvetta C6 2008 VS STI 2009

rasta - Sob 04 Kwi, 2009

r26rulez napisał/a:
Szkoda tylko że takie niezdrowe rzeczy jeszcz przed scigankiem :D

Tak qarwa myślałem, że to ty :)

r26rulez - Sob 04 Kwi, 2009

rasta napisał/a:
r26rulez napisał/a:
Szkoda tylko że takie niezdrowe rzeczy jeszcz przed scigankiem

Tak qarwa myślałem, że to ty

Z takim apetytem jadles, ze nie chcialem Ci przeszkadzac :)

Bad-i - Nie 05 Kwi, 2009

Rasciak powiedz mi jedno, rozumiem ze lejesz STI i EVO z rolki. Ale jak walicie ze miejsca to jakosc nie moge zrozumiec ze takiego goscie doganiasz, przeciez jak takie STI lub EVO strzeli z napedu to na samym wyjsciu ma z 2 dlugosci przewagi. Co sie dzieje pozniej ze ty ich wyprzedzasz ??
rasta - Nie 05 Kwi, 2009

Tzw. przeciąg :)
CHRZANEK - Nie 05 Kwi, 2009

Bad-i napisał/a:
Co sie dzieje pozniej ze ty ich wyprzedzasz ??
rasta napisał/a:
Tzw. przeciąg :)

Ja sam w to nie wierze, ale ostatnio musze to oglądać...
Powiem tak: Liczyłem na Kamilarowera że troche przytemperuje Raściaka ale jakoś sie nie udało.
Co do 4pedów to owszem na starcie są wyraźnie szybsze ale do czasu... Podejrzewam że foka rasty ma grubo lepszy czas 100->200pln niż jakakolwiek seryjna impra lub misio.

1) Straty napedów
2) Masa

To są sprzymierzeńcy Rasty.
Póki co nie ma chooya na mariole ...

Bad-i - Nie 05 Kwi, 2009

no dobra to rozumiem, to ilu konne EVo musi byc zeby go Rasta nie dogonił ??
martin.h - Nie 05 Kwi, 2009

Bad-i napisał/a:
no dobra to rozumiem, to ilu konne EVo musi byc zeby go Rasta nie dogonił ??

Myślę, że z dobrze zremapowanym 370 konnym Evo nie było by szans. O dziwo straty w napędach w Evo i Imprezie wcale nie są duże biorąc pod uwagę moc. A ile waży twój focus, rasta?

M - Nie 05 Kwi, 2009

Hmm
czy bylyby szanse z promem kosmicznym?
A moze jEDnak? :D
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

dzik - Nie 05 Kwi, 2009

martin.h napisał/a:

Myślę, że z dobrze zremapowanym 370 konnym Evo nie było by szans. O dziwo straty w napędach w Evo i Imprezie wcale nie są duże biorąc pod uwagę moc. A ile waży twój focus, rasta?

O jakich wartosciach mowisz? W seryjnym EVO na wykresie widzialem 100KM idacych w gwizdek na IV-ce. Trzy razy wiecej dyfrow musi troche brac.

martin.h - Nie 05 Kwi, 2009

Ja widziałem egzemplarze gdzie straty były rzędu 60-70 KM, co uważam za świetny wynik w 300 konnym czteronapędowym aucie. A tu masz wykres -> http://img58.imageshack.us/img58/7854/60039343.jpg jednego ze "zdrowszych" egzemplarzy który był u Nas na remapie. Przy tej mocy strata 90 KM to według mnie bardzo mało, jeśli chodzi o 4x4.
Kamilbike - Nie 05 Kwi, 2009

Z tego co mi Koziol mowil to jak on jeszcze jezdzil Punciakiem to pod swiatel jezdzil jak Evo Abdula, za czasow 400konnej specyfikacji.
Kamilbike - Nie 05 Kwi, 2009

Rasta zapomnialem zapytac. Lapales sie kiedys z M5 E39 ? Mam znajomego ktory chce sie z nami ustawic :)
rasta - Pon 06 Kwi, 2009

Można się złapać. :)
nox - Pon 06 Kwi, 2009

z miejsca wg mnie e39 dostanie sromotnie ustawcie się z nim z rolowanego moze być różnie to auto nieziemsko się zbiera z rolowanego
Bart - Pon 06 Kwi, 2009

nox wie, sam "testował" :]