Mnie tam kolor zwisa kalafiorem Jakarti - Czw 26 Mar, 2009
rasta napisał/a:
Jakarti napisał/a:
cichaj bo Cie zszarzymy
Mnie tam kolor zwisa kalafiorem
spoko. zobaczymy jutro rano jak bedziesz jechal rozowym focusem do pracy rasta - Czw 26 Mar, 2009 Kamilbike - Czw 26 Mar, 2009 Kurcze to na filmach inaczej to wygladalo niz tak jak ja to zapamietalem, myslalem ze w pierwszym starciu Mors bardziej odszedl, a okazuje sie ze go powoli dochodzilem rasta - Czw 26 Mar, 2009
Kamilbike napisał/a:
Kurcze to na filmach inaczej to wygladalo niz tak jak ja to zapamietalem, myslalem ze w pierwszym starciu Mors bardziej odszedl, a okazuje sie ze go powoli dochodzilem
Zapomniałem klimę wyłączyć saxorulez - Pią 27 Mar, 2009 drugi start niszczy system.. wow..
ogólnie oba są szybkieM - Pią 27 Mar, 2009 Dźwięk silnika z filmików kojarzy mi z jedną fajną ściganką (NFS sie chowa)
Michał - Pią 27 Mar, 2009 ehhehe
streetrod był mistrzem
no i polski !!mi - Pią 27 Mar, 2009 czy nie jest przypadkiem tak, że punto jest szybsze, a KamilRower nie ogarnia (na razie)? M - Pią 27 Mar, 2009 co to znaczy ze jest szybsze? ze bez kierowcy jest szybsze a z kierowcą mocniejsze?
mi - Pią 27 Mar, 2009 "szybsze" znaczy, że jakby MarekS3 wsiadł, to szybciej by pokonał prosty odcinek punto niż foką -o! pP - Pią 27 Mar, 2009 drugi filmik to po prostu tak jak ja bym z rasta Fiestą chciał się zmierzyć
potwierdziło się, że rasta ma naprawdę dopracowany samochód Jakarti - Pią 27 Mar, 2009 street rod gites malines giera!! wolalem pierwsza czesc !! M - Pią 27 Mar, 2009 ja tez